„Atât de bine”, acasă. Concert Adrian Berinde

Duminica, 6 Martie 2016, ora 20:00, la Urania Palace (str. Horea nr. 4, Cluj-Napoca) va avea loc concertul de lansare a albumului „”, concert ce va marca, totodată, aniversarea a 20 de ani de activitate muzicală a cantautorului .

Albumul „” este cel de-al șaptelea album semnat , din discografia sa mai facand parte albumele „” (1995), „Negru de fum” (1996), „” (1998), „Captiv în inutil” (2001), „Albaștri dupa ploi”(2003) și „” (2011), albume pentru care semnează atât versurile, cât și muzica.

La concertul aniversar din 6 Martie de la Urania Palace, Adrian Berinde va urca pe scena impreuna cu muzicienii trupei , de care il leaga o indelungata colaborare si o veche prietenie: Jimi “EL” Laco (chitara, vioara), Geza Grunzo (piane, claviaturi, sintetizatoare), Lucian Stein (bass) si Claudiu “Nașu” Purcărin (tobe). Acestora li se vor alătura Norbert Covacs (claviaturi, chitară) și Teodora Calagiu Garofil (backing vocal).

Concertul va fi precedat de vernisajul expoziției de fotografie „Africa mea”, cuprinzând fotografii realizate de Andrei D. Mihalca și Gianluca D’Amico în decursul ultimilor 10 ani, în timpul expedițiilor știintifice din Africa (Kenya, Coasta de Fildeș, Republica Centrafricană).

Pe Adrian Berinde am avut plăcerea să-l iscodim într-un interviu anul trecut. Puteți începe cu prima parte, aici.

concert Adrian Berinde, Cluj Napoca2016_0

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.