„Atât de bine”, acasă. Concert Adrian Berinde

Duminica, 6 Martie 2016, ora 20:00, la Urania Palace (str. Horea nr. 4, Cluj-Napoca) va avea loc concertul de lansare a albumului „Atât de bine”, ce va marca, totodată, aniversarea a 20 de ani de activitate muzicală a cantautorului Adrian Berinde.

Albumul „Atât de bine” este cel de-al șaptelea album semnat Adrian Berinde, din discografia sa mai facand parte albumele „Absent” (1995), „Negru de fum” (1996), „Vertical” (1998), „Captiv în inutil” (2001), „Albaștri dupa ploi”(2003) și „Azil” (2011), albume pentru care semnează atât versurile, cât și muzica.

La concertul aniversar din 6 Martie de la Urania Palace, Adrian Berinde va urca pe scena impreuna cu muzicienii trupei Nightlosers, de care il leaga o indelungata colaborare si o veche prietenie: Jimi “EL” Laco (chitara, vioara), Geza Grunzo (piane, claviaturi, sintetizatoare), Lucian Stein (bass) si Claudiu “Nașu” Purcărin (tobe). Acestora li se vor alătura Norbert Covacs (claviaturi, chitară) și Teodora Calagiu Garofil (backing vocal).

Concertul va fi precedat de vernisajul expoziției de fotografie „Africa mea”, cuprinzând fotografii realizate de Andrei D. Mihalca și Gianluca D’Amico în decursul ultimilor 10 ani, în timpul expedițiilor știintifice din Africa (Kenya, Coasta de Fildeș, Republica Centrafricană).

Pe Adrian Berinde am avut plăcerea să-l iscodim într-un interviu anul trecut. Puteți începe cu prima parte, aici.

concert Adrian Berinde, Cluj Napoca2016_0

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4.982 de abonați.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.