Jeff Kinney vine la București pentru toți puștii

Veste fantastică pentru fanii lui Greg Heffley și ai seriei Jurnalul unui pusti: Jeff Kinney vine la București între 5-7 decembrie, împreună cu echipa de la Abrams Books. Evenimentul face parte din OLD SCHOOL GLOBAL TOUR FAN FERVOR, turneu mondial de promovare al volumului 10 al seriei, intitulat „Ca pe vremuri”, publicat de Editura Arthur în luna noiembrie. Turneul este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de promovare și include 15 orașe de pe 5 continente.

Întâlnirea cu autorul va avea loc de Moș Nicolae, duminică, 6 decembrie.

 JUP-old-school

Evenimentul se va desfășura la Biblioteca Naţională a României, de la ora 10:00, în Atrium, holul central al bibliotecii și va dura două ore. În acest interval autorul va prezenta seria de cărți, iar apoi va răspunde întrebărilor fanilor prezenți în sală. După prezentare autorul va sta la dispoziția copiilor pentru o sesiune de autografe. Accesul la eveniment se poate face începând cu ora 9:30.

În aceeași zi, începând de la ora 12:00, Biblioteca Naţională a României a pregătit o serie de evenimente conexe în jurul seriei Jurnalul unui puști, la sala pentru copii și tineret și la American Corner. Copiii vor putea descoperi secretele scrierii unui jurnal, se vor delecta cu benzi desenate și vor afla mai multe lucruri despre istoria acestora.

Pentru cele 200 de locuri pe scaune, rugăm fanii să-și anunțe prezența prin e-mail, la adresa jup10@editura-.ro

Jeff Kinney este cu siguranță cel mai celebru și cel mai important autor de cărți pentru copii ai ultimilor zece ani. Seria Jurnalul unui pusti, care reușește să îmbine într-un mod creativ și haios benzile desenate și scriitura tip jurnal, și-a făcut milioane de fani pe tot globul, din Statele Unite ale Americii până în Japonia sau India. Cifrele și popularitatea seriei stau mărturie în acest sens: 150 milioane de exemplare din serie vândute în 51 de țări din toată lumea, 500.000 exemplare vândute doar în România!
În 2009 este ales de revista TIME în topul celor mai influente 100 de personalități din lume, între 2010-2012 sunt ecranizate primele trei volume ale seriei Jurnalul unui puști. În 2015 autorul începe unul dintre cele mai ambițioase proiecte de promovare de carte, turul mondial OLD SCHOOL GLOBAL TOUR FAN FERVOR, la care au participat deja zeci de mii de copii care au reușit să-l cunoască pe autorul lor preferat.
Pare că nimic nu poate sta în calea succesului fenomenal al lui Greg Heffley, iar copiii sunt fascinați de peripețiile acestuia și se regăsesc în fiecare pagină, chiar dacă locuiesc în alte părți ale lumii.
Dincolo de granițe, de diferențe culturale sau de obiceiuri, Greg Heffley îi conectează și îi aduce într-un loc comun pe toți copiii. Iar aceștia mai că nu pot să se dezlipească de paginile cărților și ajung, aproape de necrezut, să fie îndrăgostiți de lectură.

Jurnalul unui puști este formula magică prin care foarte mulți copii se apucă de citit!

Colectivul SemneBune invită 10 puști (însoțiți de părinți) să trimită o întrebare pe adresa redacției office@semnebune.ro pentru un loc cât mai aproape de . Întrebările se vor selecta de către organizatorul evenimentului și vor fi puse autorului.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.