Debut Gabriel Drăgan la Tracus Arte

Vineri, 18 decembrie 2015, la ora 18, Tracus Arte vă așteaptă în librăria din Pitar Moș nr. 12 pentru a-l cunoaște pe autorul romanului „7 sau Grupul”.

La lansare vor participa Ioan Groșan și George Neagoe. Din acest roman de debut transpare sensibilitatea artistică a autorului, rezumată foarte bine de dictonul scris cu litere de tipar pe prima pagină a website-ului său: ”Color is poetry”. „7 sau Grupul” este un roman polițist inedit, în care supansul acțiunii se împletește cu lirismul descrierilor. Personajele lui Gabriel Drăgan sunt de multe ori introduse cu o fină urmă de ironie. Astfel, comisarul este „Șeful”, iar adjunctul său va rămâne „Mânzul” pe tot parcursul romanului, că, de, naratorul se simte dator să păstreze porecla pe care o folosesc apropiații polițistului atunci când i se adresează. În schimb, „Omul”, interlop care-și desfășoară activitatea pe mai multe continente, capătă la un moment dat și un nume: Davidov. Relațiile dintre personaje nu sunt ușor de deslușit, și nici statutul lor în universul ficțional din care nu lipsesc notele SF.

Gabriel Drăgan este un prozator promițător, care în prezent lucrează la alte două romane polițiste.

Afis Gabriel Dragan_cr.

Lasă un semn

Comentariu

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.