6 teme de gândire în hamac

Revista de Povestiri își imaginează următoarele: citești acest articol uitat într-un hamac, cu un pai între dinți și cu mai multe-n pălărie, leneș și copt, așteptând un vânt mai răcoros, dar nu prea puternic, să nu scuture omizile din crengi.

colaj ateliere revdepov

Și cum stai așa, gata s-adormi, în loc să numeri oi, îți dăm să numeri teme de gândire.

  1. Faci ce ține de tine să te înțelegi bine cu oamenii importanți din viața ta?
  2. Ți-ar plăcea să citești mai mult? Să fii la curent cu ce se scrie acum?
  3. De când n-ai mai scris frumos de mână?
  4. Era o vreme când țineai și îți doreai să fii scriitor?
  5. Îți plac filmele. Ai putea să gândești un scenariu de film?
  6. Ori e pentru tine, ori nu e.

În funcție de beculețul aprins, sunt mai multe mai jos.

Atelierul de comunicare are înscrieri până pe 20 iulie, e coordonat de Magda Bunea și folosește ca metodă coachingul de grup, pentru că așa primești feedback nu numai de la antrenor, ci și de la colegi.

Clubul de lectură Pop-up Stories Club (studenții și elevii au acces gratuit) are înscrieri tot până pe 20 iulie și în centrul discuției romanul Cum să uiți o femeie, de Dan Lungu. Invitații sunt jurnaliștii Laura Ștefănuț și Andrei Crăciun.

Atelierul de caligrafie are deadline 25 iulie și te învață două stiluri de scriere cu penița lată: foundational hand și gothic. La ultima întâlnire se stropește cu colapenul și se folosesc tot felul de instrumente dubioase – de, caligrafie modernă.

Escapada de scriere creativă la Vama Veche e cu preselecție, ca atare te așteptăm cu o povestire-n vârf de băț până pe 10 august, să o facă bucățele Marius Chivu.

Atelierul de scenaristică are deadline 20 august, doi antrenori minunați – Cecilia Ștefănescu și Igor Cobileanksi – și 24 de întâlniri, la finalul cărora trebuie să ai gata un scenariu de lungmetraj. Trebuie, nu trebuie, ar fi păcat să nu.

Atelierul de poezie e abia creat, încă orăcăie când îl gâdilăm la tălpi, are înscrieri până pe 10 septembrie, iar antrenoarea e Simona Popescu.

Dacă ai întrebări, cineva răspunde simpatic sau antipatic (dacă suni dimineața) la 0732009198 sau la simina [at] revistadepovestiri [punct] ro.

Lasă un semn

Comentariu

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit, pe venit sau dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.