6 teme de gândire în hamac

își imaginează următoarele: citești acest articol uitat într-un hamac, cu un pai între dinți și cu mai multe-n pălărie, leneș și copt, așteptând un vânt mai răcoros, dar nu prea puternic, să nu scuture omizile din crengi.

colaj ateliere revdepov

Și cum stai așa, gata s-adormi, în loc să numeri oi, îți dăm să numeri teme de gândire.

  1. Faci ce ține de tine să te înțelegi bine cu oamenii importanți din viața ta?
  2. Ți-ar plăcea să citești mai mult? Să fii la curent cu ce se scrie acum?
  3. De când n-ai mai scris frumos de mână?
  4. Era o vreme când țineai jurnal și îți doreai să fii scriitor?
  5. Îți plac filmele. Ai putea să gândești un scenariu de film?
  6. Ori e pentru tine, ori nu e.

În funcție de beculețul aprins, sunt mai multe de citit mai jos.

Atelierul de comunicare are înscrieri până pe 20 iulie, e coordonat de și folosește ca metodă coachingul de grup, pentru că așa primești feedback nu numai de la antrenor, ci și de la colegi.

Clubul de lectură Pop-up Stories Club (studenții și elevii au acces gratuit) are înscrieri tot până pe 20 iulie și în centrul discuției romanul Cum să uiți o femeie, de Dan Lungu. Invitații sunt jurnaliștii Laura Ștefănuț și Andrei Crăciun.

Atelierul de caligrafie are deadline 25 iulie și te învață două stiluri de scriere cu penița lată: foundational hand și gothic. La ultima întâlnire se stropește cu colapenul și se folosesc tot felul de instrumente dubioase – de, caligrafie modernă.

Escapada de scriere creativă la Vama Veche e cu preselecție, ca atare te așteptăm cu o povestire-n vârf de băț până pe 10 august, să o facă bucățele Marius Chivu.

Atelierul de scenaristică are deadline 20 august, doi antrenori minunați – Cecilia Ștefănescu și Igor Cobileanksi – și 24 de întâlniri, la finalul cărora trebuie să ai gata un scenariu de lungmetraj. Trebuie, nu trebuie, ar fi păcat să nu.

Atelierul de poezie e abia creat, încă orăcăie când îl gâdilăm la tălpi, are înscrieri până pe 10 septembrie, iar antrenoarea e Simona Popescu.

Dacă ai întrebări, cineva răspunde simpatic sau antipatic (dacă suni dimineața) la 0732009198 sau la simina [at] revistadepovestiri [punct] ro.

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 5.019 abonați.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.