„ORFANI” de Dennis Kelly la Godot Cafe-Teatru

Acest articol a fost publicat de Semn Bun pe 11.09.2014 în rubrica Repere culturale | Evenimente și are asociate următoarele etichete: , .

ORFANI afis Godot chenar online

Cat de departe poti merge pentru a-i proteja pe cei dragi?

Thrillerul psihologic „ORFANI” de Dennis Kelly, in regia Elenei Morar, se joaca din aceasta toamna la Godot Cafe-TeatruJoi 11 septembrie, la ora 21:30, publicul este asteptat la un spectacol care exploreaza modul in care traumele copilariei si violenta in mediul urban pot influenta viata linistita a unei familii. Distributia este formata din Simona CuciurianuIonut Grama si Laurentiu Banescu.

Asociatia ProDrama prezinta in premiera in Romania piesa „ORFANI” de Dennis Kelly, intr-un spectacol construit pe structura unui sitcom cu accente de thriller psihologic si drama care promite sa tina publicul cu sufletul la gura, ridicand simultan probleme morale si sociale relevante – loialitatea fata de familie, responsabilitatea morala fata de comunitate, raspunderea in fata legii, discriminarea si violenta in mediul urban. Helen (Simona Cuciurianu) si Danny (Ionut Grama) iau cina in apartamentul confortabil situat intr-un cartier rau famat dintr-un oras britanic. Dar seara le este data peste cap de Liam (Laurentiu Banescu), fratele lui Helen, care apare brusc la usa intr-o ipostaza surprinzatoare, insotita de explicatii pe masura. Urmeaza o noapte de dezvaluiri si decizii care ameninta sa destrame, incetul cu incetul, lumea linistita a cuplului. Regia este semnata de Elena Morar, iar scenografia ii apartine lui Tudor Prodan. Spectacol produs de Asociatia ProDrama cu sprijinul Godot Cafe-Teatru si Doctor’s Studio.

Durata: 1h35 min (fara pauza)

Trailer spectacol: https://www.youtube.com/watch?v=I4vgnBYNQUs&feature=youtu.be
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani!
Godot Cafe-Teatru : Str. Blanari 14 | 0736 414 244 | 021 316 16 82 | contact@godotcafeteatru.ro | godotcafeteatru.ro
Asociatia ProDrama : www.prodrama.ro | contact@prodrama.ro

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semn Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.