Lansare „Bizaroproze”, de Flavius Ardelean, la Gaudeamus

Herg Benet Publishers vă invită la sesiunea de autografe cu ocazia lansării celei mai recente cărți semnate de Flavius Ardelean (A. R. Deleanu): Bizaroproze.

Când: vineri, 21 noiembrie, ora 18.00
Unde: , Romexpo București, stand (229, nivel 4.50)

s-a născut la Braşov în noiembrie 1985. A debutat în 2006 cu poezie şi proză în revista orădeană Familia. A publicat poezie, proză şi articole de presă în Familia, Bună Ziua Braşov, Dilema Veche, Egophobia, tiuk!, Suspans, Revista de Suspans, Revista de Povestiri. În 2012 a debutat în volum cu romanul „Îmblânzitorul apelor” la editura Casa de Pariuri Literare (Premiul pentru Debut al revistei Tiuk, 2013), a doua ediție – 2014 la . Este prezent în antologiile „Zombii. Cartea morţilor vii” (Millennium Books, 2013) şi „10+. Antologie de proză Tiuk!” (Tracus Arte, 2013). Volumul „Acluofobia. Zece povestiri macabre” (Premiul Vladimir COLIN 2014 pentru proză fantastică) a apărut în două ediții la editura , în colecţia Cărţile Arven.

”Îmblânzitorul apelor este o nouă apocalipsă, este o veche tragedie, este o altă – și, deci, unică – poveste de dragoste.” (Cătălin Badea-Gheracostea, Observator cultural)

”A. R. Deleanu este un artist al stărilor depresive, un poet al elegiilor apocaliptice. Fin analist al ambiguităţilor şi un specialist al morbideţii, A. R. Deleanu este un scriitor în toată puterea cuvântului.” (Marius Miheț, România literară)

este un specialist în apocaliptită.” (Dan C. Mihăilescu, Omul care aduce cartea, PRO TV)

Bizaroproze de Flavius Ardelean: http://goo.gl/uzg0ym.

afis_ardelean_

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.