Grupul Editorial Corint la Gaudeamus 2014

Târgul de Carte 2014, ediţia a 21-a, s-a încheiat astăzi după 5 zile minunate care ne-au dat încă o data ocazia să ne reîntâlnim şi să vă oferim noutăţi şi promoţii speciale, cărţi pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele.

+03

Cititorii Grupului Editorial Corint au participat la lansări de carte şi evenimente pentru copii şi au achiziţionat de la târg noutăţi cu 25% – 40% reducere, pachete promoţionale cu 50% – 60% reducere şi cărţi la doar 3, 5 şi 10 lei.

+04

În topul vânzărilor s-a situat un titlu CORINT BOOKS – Experiment, ultimul volum din trilogia Divergent de Veronica Roth – un final tulburător, dezvăluind secretele lumii distopice care a captivat milioane de cititori.

+02

Locul doi este al unui titlu CORINT JUNIOR – cea mai bine vândută carte pentru copii este Testul Fierului, primul volum din seria Magisterium de Holly Black şi Cassandra Clareaventuri extraordinare, cu momente de suspans care îţi vor accelera pulsul şi te vor face să plonjezi cu toată fiinţa pe tărâmul magiei şi al incertitudinii.

Locul trei în topul nostru a fost adjudecat de albumul Copilărie Regală de Filip-Lucian Iorga – o carte dedicată copilăriei Familiei Regale a României.

+01

Pe locul patru în topul vânzărilor avem un titlu din colecţia CORINT ISTORIE – Călăul Lui Hitler de Robert Gerwarth – biografia de referință și inimaginabil de atroce a odiosului creier al Holocaustului.

Închidem acest top cu un titlu CORINT BOOKS – volumul cinci din seria Instrumente Mortale de Cassandra Clare – Oraşul Sufletelor Pierdute.

corint-top 

 

Grupul Editorial Corint le mulţumeşte cititorilor că au fost alături de noi şi la această ediţie a Târgul Internaţional de Carte 2014 într-un număr atât de mare.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.