Creativitate pe Calea Victoriei

Scriere CreativaCu mult timp în urmă, Mario Barangea a pornit un atelier de Creative writing Blitz edition dedicat Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”. Astăzi, după 5 ani, au rămas un Caiet de Atelier IDC și câțiva oameni fericiți că au făcut exerciții de scris „la comandă”. Anul acesta, într-un interviu al Carlei, Mario ne-a devoalat câteva lucruri despre basme.

Vineri, 31 Oct. începe un nou curs de Scriere creativă la Fundația Calea Victoriei. Veți putea găsi plăceri nebănuite, folosind cu abilitate tehnica in sondarea textului, pana la redarea unor subtilitati de stil sau perceptia corecta a metaforizarii.

Atelierul de sciere creativa organizat de Fundatia Calea Victoriei si sustinut de lectorul Mario Barangea este gandit ca o parte introductiva in procesul scrierii creative, definita drept formularea fericita a unor scenarii imaginare. Din 31 octombrie, ora 19:00, te asteptam la cursuri!

 

Suna complicat? De fapt, nu e… Invatam intr-un mediu interactiv si relaxat doar sa scriem asa cum vrem sa scriem. Atelierul se bazeaza pe ideea interactivitatii. Departe de a fi un curs academic, obiectivul principal ramane posibilitatea exprimarii libere, in scris, dar si oral, a fluxurilor mentale neexplorate ale subiectului.

 

Lector: Mario Barangea
Data incepere: 31 octombrie 2014; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 7
Frecventa: saptamanal, vineri
Cost: 350 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 315 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO Detalii la www.victoriei.ro.

 

Poate vă stimulează ce-a fost la Atelierele IDC 🙂 și veți dori să aflați cum este un atelier de scriere creativă cu Mario Barangea.

 

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.