Creativitate pe Calea Victoriei

Scriere CreativaCu mult timp în urmă, a pornit un atelier de Creative writing Blitz edition dedicat Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”. Astăzi, după 5 ani, au rămas un Caiet de Atelier IDC și câțiva oameni fericiți că au făcut exerciții de scris „la comandă”. Anul acesta, într-un interviu al Carlei, Mario ne-a devoalat câteva lucruri despre basme.

Vineri, 31 Oct. începe un nou curs de Scriere creativă la Fundația Calea Victoriei. Veți putea găsi plăceri nebănuite, folosind cu abilitate tehnica in sondarea textului, pana la redarea unor subtilitati de stil sau perceptia corecta a metaforizarii.

Atelierul de sciere creativa organizat de Fundatia Calea Victoriei si sustinut de lectorul Mario Barangea este gandit ca o parte introductiva in procesul scrierii creative, definita drept formularea fericita a unor scenarii imaginare. Din 31 octombrie, ora 19:00, te asteptam la cursuri!

 

Suna complicat? De fapt, nu e… Invatam intr-un mediu interactiv si relaxat doar sa scriem asa cum vrem sa scriem. Atelierul se bazeaza pe ideea interactivitatii. Departe de a fi un curs academic, obiectivul principal ramane posibilitatea exprimarii libere, in scris, dar si oral, a fluxurilor mentale neexplorate ale subiectului.

 

Lector: Mario Barangea
Data incepere: 31 octombrie 2014; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 7
Frecventa: saptamanal, vineri
Cost: 350 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 315 ron

Loc desfasurare: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO Detalii la www.victoriei.ro.

 

Poate vă stimulează ce-a fost la Atelierele IDC 🙂 și veți dori să aflați cum este un atelier de scriere creativă cu .

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.