Sian Books lansează colecţia Sian Cook

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 11.06.2013 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

Editura Sian Books vă invită vineri, 14 iunie, ora 18.00, în Carrefour Orhideea, la evenimentul de lansare a primelor patru cărţi din colecţia Sian Cook, semnate de Laura Adamache. Veţi descoperi 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat de “Aperitive”, „Salate”, „Checuri dulci şi sărate” şi „Bomboane şi biscuţi de ciocolată”.

Invitaţi: Laura Adamache (autoare), Stela Cristea (Project Manager Gustos.ro)

“Pentru mine, bucătăria reprezintă locul în care fantezia se transformă în realitate. Un loc magic, plin de arome şi culori, pe care am început să-l iubesc încă din copilărie. Chiar dacă primele mele încercări culinare nu au fost încununate de succes, am continuat să învăţ şi să experimentez până când am reuşit să obţin rezultatele mult dorite.

În anul 2008, m-am hotărât să îmi creez un blog care a adunat, în 5 ani de existenţă, mii de prieteni. Nu gătesc exclusiv reţete tipice unei anumite bucătării, ci mai degrabă reţete simple şi rapide, ideale pentru ritmul de viaţă alert din zilele noastre.” – Laura Adamache.

“Sian Cook este o colecţie ce îşi propune să vină în sprijinul tuturor femeilor, în special pasionatelor de artă culinară, cu o gamă largă de reţete, pentru toate gusturile. Totodată, urmează să aducem mămicilor sfaturi practice si reţete sănătoase pentru copiii de toate vârstele.” – Silvia Penescu, Project Manager Sian Books

Despre Sian Books

Parte a Grupului Editorial ALL şi singura editură din România dedicată exclusiv femeilor, Sian Books îşi propune să acopere o gamă cât mai largă a preocupărilor sexului frumos, de toate vârstele. De la îngrijire, sănătate, dezvoltare personală, timp liber, relaţii şi parenting, la cunoaşterea eroinelor care au schimbat cursul istoriei sau la ultimele informaţii din lumea modei.

Adamache

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.