ori eu ori voi

12:15
Mă mir că nu am reușit până acum să mă împiedic în cursuri. Am mormane de cărți și coli și conturi și le împing pe toate cu piciorul în dulap și mă pun cu spatele și împing iaaaaar în ușă până când se închide, apoi dau doi pași în față și unu înapoi, de frică să nu iasă toate problemele rostogolindu-se spre mine, cu o alunecare demonica și cozi de comete.
mda da da…
E în sfârșit linișteeeee…. Închid ochii și smulg primul fir de păr alb. Fac TREI pași și cursurile cad din bibliotecă. Ok! two can play this game. Mă enervez deschid portițele iadului , le iau în brațe și le arunc pe toate acolo și ca să fie tacâmul complet, îmi desfac parul și înfășor încuietoarea cu el.
Gataaa!!! Mă duc să îmi fac ceiuț:)
12:30
Nu știu cum, dar au reușit să se elibereze și drept mulțumire mă pleznesc cu elasticul peste nas. Trag aer în piept, pun cana cu ceai jos și nu am decât… să mă apuc să le strâng.
Mă apropii ușor ca un îmblânzitor de lei veritabil și, cu cea mai clasică mișcare de balerină, îmi apăs toată greutatea în degetul mare drept, înclin mâna stângă deasupra capului, cu dreapta ridic cursul și zDuP cu el în dulăpior. Vin cu piciorul stâng ușor în față și mă las cu aceeași viteză pe spate, ridic alt xerox de jos, mișcarea de lebădă rănită în orgoliu și brusc alt curs se așează în ordine alfabetică, lângă fratele lui de suferință.
Închid ușile dulapului și plec. Sunt liberă până mâine.

sursa foto aici

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Gabriela Lazăra