Curtea Veche Publishing la Bookfest

Va invitam joi, 30 mai, la evenimentele din cadrul Targului de carte :
17.00 – 18.30 Masa rotunda: Scriitori germani din Romania dupa 1945. Lansarea volumului “Scriitori germani din Romania de dupa 1945. O antologie de proza” de Olivia Spiridon

Participa: Franz Hodjak, Doina Jela, Romulus Rusan, Olivia Spiridon, Alexandru Sahighian.

Scena C4/C5

Unul dintre evenimentele dedicate la tarilor de limba germana, masa rotunda ii are ca invitat special pe scriitorul Franz Hodjak. Autoarea antologiei, Olivia Spiridon, originara din Sibiu, in prezent conduce sectia de literatura a Institutului de Istorie si Geografie Regionala a svabilor Dunareni (din Tübingen) si este docent pentru literatura germana la Universitatea din Tübingen.

 

17.00 – 17.30 – Lansare “Arta si comunicare” de Adrian Mociulschi

Participa: Monica Ghiurco, Adrian Mociulschi

Standul , Pavilionul C2

Volumul Arta si comunicare propune explorarea unor resorturi launtrice ale celor doua domenii fundamentale ale activitatii umane. Autorul cauta sa verifice daca exista un raport de egalitate intre acestea, urmarind manifestarile artistice ca fenomene relationale, din preistorie si pana in era spatiala. Cartea reuneste elemente de cercetare postdoctorala aprofundate de autor la Institutul MIDAS (Musical Institute for Doctoral Advanced Studies) in 2012 cu propria reflectie sociala din perspectiva mainstream-ului.

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Content Manager

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Număr articole publicate : 3023