Prima lansare oficiala de carte – Ed. Philobia

Alaturi de colega si prietena mea Elena Paslaru, am avut placerea de a ura Bun venit in piata de carte romaneasca, a tinerei PHILOBIA, cu ocazia primei lansari oficiale de carte. Multumim editurii pentru increderea acordata agentiei culturale , in trasarea strategiei de si .

S-a intamplat luni, 2 Apr. 2012, in Librarium Bastilia, in prezenta unui public numeros si animat.

Acest prim face parte dintr-un sir lung de afirmari ale produselor culturale ale editurii Philobia. Multumesc invitatilor speciali: Manuela Voicila, Manager executiv BNI Romania; Laurentiu Rosoiu, senior editor Forbes Romania; Marius Ghilezan, redactor sef Bookiseala.ro, publicist independent; Sorin Paslaru, redactor sef Ziarul Finaciar; Gabriel Avacaritei, redactor sef, dept. economic, Digi24 TV. Salut cu respect publicul de calitate.

Ciprian Burcovschi, Business manager agentia culturala

Lasă un semn

comentarii

Oferă și tu SemneBune: Asociația AdLittera

Redirecționază până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău financiar! Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
Revista SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.