Nicoleta Grigore premiata de Corint junior

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 17.09.2012 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , , , , .

Ultimul set de carti de la Corint junior, imprint al Grupului editorial Corint ia drumul catre bibliotecile respondentii implicati in campania “Ce fel de cititor esti?”. Sondajul sBOOK s-a incheiat.

Nicoleta Grigore este castigatoarea setului de carti (5 titluri) oferit de Corint junior.

Felicitari si lectura placuta!

 

CRONICILE DUPA ELLIMIST

I se spune Ellimistul. O fiinta care are capacitatea de a modifica Spatiul si Timpul. O fiinta cu o putere care nu va fi niciodata pe deplin înteleasa. Datorita lui a venit Elfangor pe Pamant. Datorita lui Pamantul are acum sansa de a castiga lupta. Si cu toate ca faptele lui nu pot fi apreciate ca bune sau rele, poti fi sigur ca niciodata, dar niciodata, nu sunt cele la care te astepti. Veti gasi aici începutul si miezul povestii. O poveste care trebuie spusa ca sa putem întelege ce se poate întampla cu viitorul. Cu viitorul animorfilor. Cu viitorul rasei umane. Cu viitorul Pamantului. I se spune Ellimistul. Si aceasta este povestea lui…

Format: 13 x 20 cm
Autor: K.A. Applegate
Traducere: Cristina Jinga
ISBN: 973-7644-47-6
Editura: Corint Junior
Aparitie: 2006
Numar pagini: 224

Preț: 5.00 lei

 

CRONICILE HORK-BAJIRILOR

Se numeste Dak Hamee. Poporul lui crede ca are puteri de „clarvazator”. Ca el ii va conduce spre adevar. Se numeste Aldrea. Fiica prinþului Seerow. Andalitul a carui neglijenþa a permis ridicarea Imperiului Yeerk. Povestea lor incepe in lumea hork-bajirilor. Înainte de invazie. Inainte de teroare. Înainte de yeerki… Aceasta poveste s-a intamplat inainte de Animorfi…

Format: 13 x 20 cm
Autor: K.A. Applegate
Traducere: Verginica Barbu-Mititelu
ISBN: 973-7644-44-1
Editura: Corint Junior
Aparitie: 2006
Numar pagini: 224

Preț: 5.00 lei

 

 

ULUITORUL MAURICE SI ROZATOARELE LUI EDUCATE

Tradusa in 26 de limbi. Distinsa cu CARNEGIE MEDAL.

Maurice, un motan istet scolit pe maidane, pune la punct escrocheria perfecta prin care poate face bani. Toata lumea cunoaste povestile despre sobolani si fluierasi, iar Maurice are la dispozitie un pusti cu mutra de prostanac si care canta din fluier, si propria lui ceata de sobolani invadatori – niste sobolani ciudat de educati. Dar in Bad Incontra, dintr-odata, mica smecherie nu mai functioneaza. Caci acolo cineva canta o melodie cu totul diferita, si acum sobolanii trebuie sa invete un nou cuvant: NEFAST. Nu mai e vorba aici despre un joc. Este o lume in care sobolanii ii mananca pe sobolani. Si acesta ar putea fi doar inceputul…

Format: 13 x 20 cm
Autor: Terry Pratchett
Traducere: Mirella Acsente
ISBN: 973-7644-40-9
Editura: Corint Junior
Aparitie: 2006
Numar pagini: 352

Preț: 10.00 RON

 

 

O PALARIE PLINA DE CER

O POVESTE DIN LUMEA DISC

A DOUA CARTE A AVENTURILOR MICII VRAJITOARE TIFFANY SUFERIND

O vrajitoare adevarata poate zbura pe o matura, poate face vraji si poate impleti o mreaja cum trebuie din aproape orice. Tiffany Suferind, la unsprezece ani ai ei, nu poate. O vrajitoare adevarata nu iese niciodata, din intamplare, afara din corpul ei, lasandu-l gol. Tiffany iese. si exista ceva care abia asteapta sa dea peste un trup pe care sa-l ia in stapanire. Ceva stravechi si groaznic, care nu poate muri. Acum, ea trebuie sa se apere si sa invete foarte repede sa fie o vrajitoare, sub indrumarea doamnei Vremerea si a uimitoarei Miss Poloboc…

„Crivens! si noi?”

Oh, da. si Nac Mac Fulgerii – cea mai indisciplinata, mai vanoasa si mai urat mirositoare sleahta de spiridusi care au fost vreodata alungati din Taramul Basmelor pentru c-au fost gasiti beti la ora doua dupa-amiaza. Ei se vor bate cu oricine si orice.

Dar nici macar ei s-ar putea sa nu fie de-ajuns…

Format: 13 x 20 cm
Autor: Terry Pratchett
Traducere: Cristina Jinga
ISBN: 973-7644-79-4
Editura: Corint Junior
Aparitie: 2007
Numar pagini: 432

Preț: 10.00 lei

 

CLASA A. CHERUB

Seria CHERUB a castigat numeroase premii, printre care amintim:

– Red House Children’s Book 2005, Marea Britanie

– Bolton Childrens Book 2005, Marea Britanie

– Medway Childrens Book 2005, Marea Britanie

– Bishop Luffa Childrens Book 2005, Marea Britanie

– Salford Childrens Book 2006, Marea Britanie

– The Sakura Medal 2007, Japonia

– Kingston Young Readers 2007, Marea Britanie

Atunci cand copiii de la CHERUB lucreaza sub acoperire, nimeni nu banuieste ca ei ar fi profesionisti antrenati, cautand sa se infiltreze in organizatii criminale care au izbutit sa scape de MI5 si de politie ani de-a randul.

James Adams se afla in cea mai importanta misiune a sa de pana acum, straduindu-se sa-l infunde pe cel mai puternic traficant de droguri din Europa. El are nevoie de toata pregatirea lui de specialitate, daca vrea sa-l doboare pe omul din varf.

Motivul pentru care exista CHERUB este unul simplu: adultii nu banuiesc niciodata ca ar fi spionati de copii. In mod oficial, acesti copii nu exista.

Format: 13 x 20 cm
Autor: Robert Muchamore
Traducere: Adrian Deliu
ISBN: 973-128-305-0
Editura: Corint Junior
Aparitie: 2010
Numar pagini: 304

Preț: 44.90 lei

 

__

Miercuri, 19 sept. 2012, vom trage la sorți doi cititori norocoși, din totalul de respondenți, pe care îi vom recompensa cu un cititor de cărți electronice – ebook reader – de la partenerul BOOKbyte, iar de la prietenii noștri de la ELKOTech Romania, sponsorul principal al proiectului, vom oferi marele premiu, o Tabletă-PC.

Multumim tuturor partenerilor si indeosebi publicului pentru implicare!

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.