Lucica Verescu premiata de Leda Books

In penultima saptamana, avem o noua castigatoare, prin tragerea la sorți, din totalul de respondenți care au completat chestionarul și au răspuns complet la întreg sondajul „Ce fel de cititor ești?”. Felicitari si lectura placută îi dorim (…ta-taaam!) Lucicăi But.

Setul de cărți (5 titluri) este oferit de această dată de , imprint Editura Corint:

 

Snow Crash

„Mitologie de Mall avangardista, in stil neconventional, pentru secolul XXI.” – William Gibson

Se intampla arareori sa apara un scriitor care nu suporta comparatie – un scriitor atat de original, incat redefineste modul in care privim lumea. Neal Stephenson este un astfel de scriitor si Snow Crasheste un astfel de roman, care impleteste realitatea virtuala, legendele sumeriene si aproape tot ceea ce a existat intre ele cu o excelenta si extrem de actualizata cibersensibilitate, oferindu-ne un gigathriller al erei informationale.

In Realitate, Hiro Protagonist livreaza pizza pentru CosaNostra Pizza Inc., insa in Metavers e un print razboinic. Dupa ce plonjeaza in misterul unui nou virus al computerelor care distruge hackerii de pretutindeni, alearga pe autostrazile luminate de neon, indeplinind o misiune al carei obiect este amenintarea infocalipsei.

Snow Crash este o zbenguiala naucitoare printr-o America a viitorului, atat de bizara, atat de imorala…

Format: 13 x 20 cm
Autor: Neal Stephenson
Traducere: Ana-Veronica Mircea
ISBN: 973-102-302-1
Editura: LEDA
Aparitie: 2010
Numar pagini: 592

Preț: 49.90 RON

 

Necunoscuta de la Palazzo d’Oro

O explorare profundă a mecanismelor nevăzute ce animă dorinţa sexuală

Un tânăr american soseşte la Palazzo d’Oro, în Sicilia, în anii ’60. Sărac, dar debordând de trufia tinereţii şi de talent artistic abia înmugurit, acceptă propunerea de a deveni companionul unei frumoase şi fascinante aristocrate. Iar relaţia lor – formală şi rece în timpul zilei, toridă şi pătimaşă noaptea – îl duce într-un punct în care nimic, nici măcar iubita lui, nu este ceea ce pare.

UNA DINTRE CELE MAI PLINE DE FORŢĂ ŞI INCITANTE SCRIERI ALE LUI THEROUX

„Un scriitor original şi plin de îndrăzneală.” – INDEPENDENT

Format: 13 x 20 cm
Autor: Paul Theroux
Traducere: din limba engleză şi note de Monica Bottez
ISBN: 978-973-102-379-3
Editura: LEDA
Aparitie: 2012
Numar pagini: 384

Preț: 39.90 RON

 

Revelatii (Sange Albastru, vol. 3)

Moştenirea sângelui lui Schuyler Van Alen tocmai a fost pusă la îndoială: face ea parte dintre cei cu Sânge Albastru, sau prin vene îi curge sinistrul Sânge Argintiu? În vreme ce controversa se adânceşte, Schuyler este abandonată în casa familiei Force, sub acelaşi acoperiş cu Mimi Force, rivala ei cea vicleană, şi cu Jack Force, dragostea sa interzisă.

Dar când străvechea temniţă a unui demon puternic este distrusă de cei cu Sânge Argintiu în Rio de Janeiro, Străbunii cu Sânge Albastru au nevoie de Schuyler de partea lor. Miza e mare şi bătălia sângeroasă; iar acum Schuyler trebuie să aleagă între datorie şi pasiune, între dragoste şi libertate.

Romantism, glamour, credinţe vampireşti, toate se împletesc în mult aşteptatul volum al treilea din saga Sânge Albastru a Melissei de la Cruz.

Format: 13 x 20 cm
Autor: Melissa de la Cruz
Traducere: din limba engleză de Mădălina Andrei
ISBN: 978-973-102-411-0
Editura: LEDA
Aparitie: 2011
Numar pagini: 288

Preț: 39.90 RON

 

Clubul V

Toată lumea o face (sau nu?)

Mandy, Kai, Debbie şi Eva trebuie să obţină ceva înainte de absolvirea liceului: să câştige prestigioasa bursă Treemont, o adevărată foaie de drum pentru colegiul pe care şi-l va alege fiecare. Dar bursa are o cerinţă ciudată: „puritatea sufletului şi a trupului”.

Într-un efort de a-şi proclama „puritatea” în faţa întregii şcoli, Mandy înfiinţează Clubul Virginităţii.

Prietenele ei sunt de acord că un club social este o idee grozavă, dar să fie de acord şi cu păstrarea marii „V” până la absolvire pare să fie o cu totul altă problemă. Pentru că fiecare ascunde câte un secret. Ceva important!

Iar secretele lor le-ar putea costa mult mai mult decât o simplă bursă…

„Sex and the City în ediţie de liceu!” – Kliatt

Format: 10,5 x 17,5 cm
Autor: Kate Brian
Traducere: din limba engleză de Cristina Jinga
ISBN: 978-973-102-444-8
Editura: LEDA
Aparitie: 2012
Numar pagini: 368

Preț: 10.99 RON

 

Iubitul virtual

Este absolut perfect! De-ar fi şi real…

Când Shawn, iubitul lui Isabelle, o părăseşte pe aceasta cu doar o lună înainte de balul de absolvire, Lane şi Vivi, prietenele ei cele mai bune, se hotărăsc să treacă la acţiune.

Din câteva mişcări pe tastatura calculatorului, creează pe MySpace pagina lui „Brandon”, băiatul perfect care s-o scoată pe Isabelle din această relaţie nefericită. Ce păcat că e doar virtual!

Dar fetele au şi la asta o soluţie: îl atrag în planul lor pe Jonathan, un băiat incredibil de sexy de la alt liceu, care să joace rolul lui Brandon. Însă când Vivi se îndrăgosteşte de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul să reia relaţia cu Isabelle, întregul complot pare a se nărui…

Format: 10,5 x 17,5 cm
Autor: Kate Brian
Traducere: din limba engleză de Sorin Petrescu
ISBN: 978-973-102-429-5
Editura: LEDA
Aparitie: 2012
Numar pagini: 336

Preț: 10.99 RON

 

__

Reamintim tuturor participanților la că nu este obligatorie completarea paginii cu date personale, dar completând această pagină, puteți câștiga un set de cărți (5 titluri diferite), oferite de editurile partenere la această campanie.

Săptămânal, tragem la sorți un câștigător căruia îi oferim cărți, pentru uz intelectual, de la una dintre editurile partenere sondajului, pentru că dorim să recompensăm implicarea și sinceritatea respondenților.

La sfârșitul campaniei de sondare a publicului cititor din România, vom trage la sorți doi cititori norocoși, din totalul de respondenți, pe care îi vom recompensa cu un cititor de cărți electronice – ebook reader – de la partenerul BOOKbyte, iar de la prietenii noștri de la ELKOTech Romania, sponsorul principal al proiectului, vom oferi marele premiu, o Tabletă-PC.

Împrăștie vestea, invită la sondaj!

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.