Gina Ford stie tot despre copii

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 26.10.2012 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

Cartea bebeluşului fericit

Cum să-ţi creşti copilul cu încredere şi calm

de Gina Ford

Această carte ar putea fi soluţia salvatoare pentru dumneavoastră!  – The Daily Telegraph

Cu siguranţă vă este teamă de momentul în care părăsiţi maternitatea şi ajungeţi acasă cu bebeluşul dumneavoastră.

Ştiţi că vă aşteaptă nopţi nedormite, accese de plâns imposibil de potolit şi numeroase reprize de alăptare, iar toate acestea pot duce adesea la momente de panică.

Cartea bebeluşului fericit este concepută tocmai pentru a vă ajuta. Cu informaţii la zi, incluzând experienţa celor care vizitează site-ul autoarei şi a părinţilor care i-au cerut ajutorul, ediţia de faţă vă oferă sfaturi practice pentru a vă creşte copilul cu încredere şi calm. Soluţiile oferite de Gina Ford, expertă în îngrijirea copiilor, sunt simple, iar rezultatele se dovedesc uimitoare.

Dacă veţi ţine seama de sfaturile autoarei, bebeluşul dumneavoastră:

  • se va hrăni corespunzător;
  • nu va mai suferi de colici;
  • va dormi bine toată noaptea.

Urmând programele Ginei Ford, veţi fi un părinte liniştit şi veţi avea un bebeluş fericit!

Mai multe detalii despre acest titlu pe: www.contentedbaby.com

 

Traducere din limba engleză de Cristina Elena Firoiu

ISBN: 978-973-135-715-7

Format: 13×20 cm,  352 pagini, copertă broşată

Preţ: 29,90 lei

 

Alimentaţia diversificată a bebeluşului

Cum să-ţi hrăneşti sănătos copilul

de Gina Ford

 

Metodele practice de diversificare ale alimentaţiei bebeluşului propuse de Gina Ford vor schimba cu desăvârşire gândirea modernă! The Daily Telegraph

 

Program de hrănire dezordonat, lupte şi ţipete la masă, mâncare aruncată pe jos…ce s-a întâmplat cu bebeluşul meu fericit?

 

Cu siguranţă este o întrebare la care multe mămici aşteaptă răspuns. Cartea de faţă vă oferă soluţii practice, programe de hrănire uşor de urmat şi reţete pentru micuţi, vă poartă prin diferitele etape ale diversificării alimentaţiei bebeluşului şi vă arată ce aveţi de făcut pas cu pas. De asemenea, lucrarea conţine o prezentare a alimentelor de la A la Z care trebuie incluse în alimentaţia micuţului, cuprinzând informaţii despre cumpărare şi depozitare, pregătire şi beneficii pentru sănătate.

 

Pentru a-i crea copilului deprinderi alimentare sănătoase, autoarea oferă sfaturi despre:

  • ce alimente să introduceţi şi când;
  • stabilirea corectă a porţiilor de lapte şi a cantităţii de hrană solidă;
  • eliminarea meselor din timpul nopţii odată cu introducerea hranei solide;
  • includerea alimentelor pe care bebeluşul le poate lua cu mâna, la vârsta potrivită.

Lucrarea este un ghid complet în asigurarea necesarului zilnic nutritiv al copilului, un punct de sprijin pentru părinţii descurajaţi de perspectiva diversificării alimentaţiei bebeluşului.

 

Traducere din limba engleză de Adriana Ciorbaru

ISBN: 978-973-135-718-8

Format: 13×20 cm,  208 pagini, copertă broşată

Preţ: 24,90 lei

 

Gina Ford este una dintre cele mai cunoscute autoare de cărţi despre îngrijirea copilului din Marea Britanie. Ghidurile ei sunt rezultatul unei îndelungate experienţe ca maternity nurse, fiind specializată în tratarea problemelor de somn şi de alimentaţie ale bebeluşilor. A lucrat în toată lumea cu sute de familii din diferite medii sociale, de la bancheri la redactori şi personalităţi din media.

 

Pe măsură ce reputaţia ei creştea, a fost abordată de mai mulţi editori, iar în 1999 a scris prima ei carte – The Contented Little Baby Book – care a devenit rapid un bestseller, publicat în ţări precum Spania, Portugalia, Rusia, China şi România (Cartea bebeluşului fericit), vândut în milioane de exemplare.

 

Succesul nu a întârziat să apară, iar în 2004 Gina Ford a lansat site-ul www.contentedbaby.com, pentru a-i ajuta pe părinţii din întreaga lume, oferindu-le sfaturi şi ajutându-i să rezolve problemele cu care se confruntă în primul an de viaţă al bebeluşului lor. Programele descrise au fost aplicate cu succes, pentru că sunt rezultatul unor observaţii atente şi practice, constând în paşi simpli, uşor de urmat.

 

Daily Mail a desemnat-o ca fiind una dintre cele mai influente femei din domeniul sănătăţii în Marea Britanie, iar cărţile sale au devenit un ajutor esenţial pentru mii de mămici, ajutân-du-le să crească bebeluşi fericiţi.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.