ELKOtech Romania premiaza cititorii

S-a incheiat o campanie de sondare publica, cum nu s-a mai facut pana acum. S-au aflat criteriile de achizitie a cartii, ce il indeamna la cumparare, cum se informeaza si mai ales ce citeste românul azi. Un pe care Revista SemneBune l-a gandit si dedicat editurilor autohtone. Din fericire pentru organizatori, el a devenit cel mai mare de acest gen, pentru faptul ca nu s-a mai facut niciunul de anvergura si atat de consistent. E drept, online-ul ne-a ajutat foarte mult.

Cu niste cifre si procente interesante, dobandite de la un public pro-activ, sincer si rabdator: aprox. 3000 respondenti. Marja de eroare: sub 2%.

Recompensa implicarii publicului: am oferit in toata perioada (9 saptamani) 36 de seturi a cate 5 titluri diferite. Un total de 180 carti. Mai mult, sponsorul principal al campaniei, ELKOtech Romania, a decis sa atraga si sa motiveze in plus publicul, oferind un Tablet-PC, prin tragere la sorti, unui norocos cititor, respondent la intregul chestionar.

“Suntem bucuroşi să ne implicăm într-un proiect cultural care îşi propune să crească numărul cititorilor prin produse şi servicii culturale de calitate. La rândul nostru, suntem iubitori de carte şi apreciem iniţiativa revistei SemneBune. Majoritatea utilizatorilor finali ai produselor distribuite de noi fac parte din categoria de cititori de carte şi de informaţii digitale incluşi în acest studiu”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech.

 

Un gadget cu tehnologie de ultima generatie, numai bun sa citesti carti in format electronic se indreapta spre poseta doamnei Elisabeta Marcu-Popesti. Felicitari si sa-l folositi cu placere!

 

ELKOTech Romania, companie membră a Grupului ELKO, este specializată în distribuirea unei game variate de produse hardware şi software ale unor producători de renume din industria IT, fiind TOP3 distribuitor pentru branduri strategice precum Acer, Axis, D-Link, GIGABYTE, Intel, Seagate, Western Digital. Compania are în prezent 38 de angajaţi şi distribuie produsele printr-o reţea de parteneri ce numără peste 1.200 de companii din toată ţara, reţea alcătuită din reselleri, producători locali de calculatoare, integratori de sisteme, retaileri şi e-taileri.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm accesaţi www.elko.ro

 

 

Mentionam partenerii care au contribuit la sondajul si le multumim:

Editurilor partenereCartile Elena FranciscCasa de pariuri literare, Crime Scene, Nemira, Art, C. H. Beck, Mix, Curtea veche, Polirom Philobia,  Grupul editorial Corint prin Corint, LedaBooks și Corint junior. Cărțile digitale au fost oferite de librăria BOOKbyte.

Parteneri media: Revista Flacăra , Business woman, AvocatNet, Zile si nopti, Ceasca de cultura, LiterNet,  Body Mind Spirit,  121.ro, Autentici, Calendar evenimente, Sapte seri, Bookblog,  Cultura azi, Radio Romania Cultural, Port.ro , Bookiseală , Filme/Cărți , Rețeaua literarăSerialReaders

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Comentarii

  1. Din cate imi amintesc, totul a fost in regula.. Sincer, nu m-a dat pe spate, dar nici nu a fost plictisitor.. A fost.. asa cum trebuie. 🙂

  2. Din pacate nu am ‘atras’ nicio carte, insa ma bucur ca am participat la sondajul dvs.!

    1. va multumim pentru rabdare. da, stim, nu putem onora dorintele sau nevoile tuturor. apropos, cum vi s-a parut? ce-a lipsit? ce-ati fi dorit sa completati?