Elena Raicu premiata de BOOKbyte

Penultimul cupon oferit de , in urma extragerii de astazi, Voucher în valoare de 50 RON este oferit (ta-taamm!) Elenei Raicu! Felicitari si lectura placuta!

BOOKbyte este librărie specializată în cărți electronice, dispozitive de citire și stocare a cărților în formate digitale. Cu ajutorul  veți putea citi cărțile dorite oricând și oriunde, fie că sunteți la birou, în timpul studenției, de cealalta parte a catedrei, în vacanță sau pur și simplu în locul tău favorit de lectură.

__

Reamintim tuturor participanților la că nu este obligatorie completarea paginii cu date personale, dar completând această pagină, puteți câștiga un set de cărți (5 titluri diferite), oferite de editurile partenere la această campanie.

Săptămânal, tragem la sorți un câștigător căruia îi oferim cărți, pentru uz intelectual, de la una dintre editurile partenere sondajului, pentru că dorim să recompensăm implicarea și sinceritatea respondenților.

La sfârșitul campaniei de sondare a publicului cititor din România, vom trage la sorți doi cititori norocoși, din totalul de respondenți, pe care îi vom recompensa cu un cititor de cărți electronice – ebook reader – de la partenerul BOOKbyte, iar de la prietenii noștri de la ELKOTech Romania, sponsor oficial al proiectului, vom oferi marele premiu, o Tabletă-PC.

 

Împrăștie vestea, invită la sondaj!

 

 

.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.