CDPL Fest, editia a III-a

şi Casa de pariuri literare organizează 3, festival ce continuă ideea Târgului Alternativ de Carte, un spaţiu distinct, cu evenimente inedite şi originale în mediul editorial românesc (cinema literar şi standuri de autor).

3 va avea loc pe 14 septembrie, în următorea distribuţie: Elena Vlădăreanu, Nicolae Prelipceanu, Constantin Acosmei, Dan Mihuţ, cu lecturi şi standuri de autor, un stand special Daniel D. Marin, standul Observator cultural şi un stand al editurii invitate a ediţiei, .

CDPL încurajează şi respectă partenerii editoriali, din această ediţie a FEST-ului, invitând edituri în spriritul fair-play-ului şi al conturării unei pieţe competitive. În septembrie 2012, va împini 2 ani de existenţă, pe 15 septembrie urmând să-şi deschidă şi prima librărie.

Programul va include la CDPL FEST:

  • lectură Marius Iulian Stancu, cu preview din noul volum de poezii, electric & more
  • lectură Cristina Nemerovschi, din Pervertirea
  • lectură Cosmin Perţa, din Teofil şi Câinele de lemn
  • lansarea volumul de debut al Ralucăi Şandor Gorcea, Când eşti obosit vrei acasă
  • Desenul afişului acestei ediţii îi aparţine lui Laurenţiu Midvichi.
  • În , CDPL a lansat întâlnirea anuală dedicată zilei editurii şi-a aniversat primul an de existenţă şi a iniţiat, de trei luni, CDPL FEST-ul, festival lunar de editură.

Partenerii ediţiei sunt: Observator cultural, România literară, Uniunea Scriitorilor din România, Tiuk!, Vorba vine, Herg Benet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa aici

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010. A fost Manager de proiect al Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”, din 2012 până în 2015. A publicat "Rock în Praga" în 2011 și "#kazim (contemporani cu primăvara arabă)" în 2014 la editura Herg Benet.

Număr articole publicate : 391