Cartile editurii CDPL in libraria Herg Benet

CDPL folosește platforma de vânzări a librăriei . Un parteneriat excelent pentru publicul cititor din România.

„Începând cu 17 septembrie a.c. toate titlurile disponibile pe site-ul editurii vor fi livrate exclusiv prin Librăria Herg Benet (poştă sau curier rapid). Practic, toate comenzile vor fi plasate/redirecţionate către site-ul librăriei . Facem acest lucru pentru a eficientiza „operaţiunile“. Sperăm să nu fiţi amărâţi pe noi. Așadar, ajutaţi un arici; ajutaţi doi.
Cumpăraţi pe viitor de aici şi e ca şi cum aţi comanda direct de la noi. Lectură plăcută şi baftă celor mici care încep în aceeaşi zi şcoala ori grădiniţa”,  se arată în comunicatul editurii Casa de pariuri literare.
Până la sfârşitul lunii toate titlurile disponibile au 20% reducere.

„Tratam fiecare carte ca pe ultima pe care o putem scoate. Desi am inceput, simbolic si demonstrativ, cu 2000 de lei, nu suntem o editura 2000-ista. De fapt, nici nu va imaginati ce putem fi. Sa nu sarim etapele, dar nici sa batem pasul pe loc. Cumparati cartile CDPL si-o sa vedeti diferenta. Livrari directe, comenzi on-line si prin posta, pentru print, pe libraria Herg Benet. E-book-uri pe elefant.ro” a declarat Cristian Cosma, reprezentantul editurii Casa de pariuri literare.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.