Cartile editurii CDPL in libraria Herg Benet

CDPL folosește platforma de vânzări a librăriei Herg Benet. Un parteneriat excelent pentru publicul cititor din România.

„Începând cu 17 septembrie a.c. toate titlurile disponibile pe site-ul editurii vor fi livrate exclusiv prin Librăria Herg Benet (poştă sau curier rapid). Practic, toate comenzile vor fi plasate/redirecţionate către site-ul librăriei Herg Benet. Facem acest lucru pentru a eficientiza „operaţiunile“. Sperăm să nu fiţi amărâţi pe noi. Așadar, ajutaţi un arici; ajutaţi doi.
Cumpăraţi pe viitor de aici şi e ca şi cum aţi comanda direct de la noi. plăcută şi baftă celor mici care încep în aceeaşi zi şcoala ori grădiniţa”,  se arată în comunicatul editurii Casa de pariuri literare.
Până la sfârşitul lunii toate titlurile disponibile au 20% reducere.

„Tratam fiecare ca pe ultima pe care o putem scoate. Desi am inceput, simbolic si demonstrativ, cu 2000 de lei, nu suntem o editura 2000-ista. De fapt, nici nu va imaginati ce putem fi. Sa nu sarim etapele, dar nici sa batem pasul pe loc. Cumparati cartile CDPL si-o sa vedeti diferenta. Livrari directe, comenzi on-line si prin posta, pentru print, pe libraria Herg Benet. E-book-uri pe elefant.ro” a declarat Cristian Cosma, reprezentantul editurii Casa de pariuri literare.

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.