BookLand umple ghiozdanele

La cererea parintilor, Targul de carte scolara BookLand isi prelungeste sederea la Constanta cu inca o saptamana. Ne puteti gasi in Maritimo Shopping Center pana pe 23 septembrie.

Prima zi de scoala trebuie sa fie pentru toti copiii un prilej de bucurie si depinde in mare parte de parinti ca aceasta experienta sa fie una placuta. Atunci cand clopotelul anunta inceperea anului scolar, nu sunt scutiti de emotii nici parintii, cuprinsi de amintiri si nostalgii, retraind alaturi de micutii lor zilele cand profesorii ii pofteau si pe ei sa ia loc in banci si sa deschida caietele si cartile.

BookLand vine in ajutorul parintilor cu o gama larga de rechizite si manuale scolare pentru ca bobocii, dar si elevii “cu experienta”, sa fie pregatiti de scoala cu tot ce trebuie. Ghiozdan, caiete, creioane, stilou, penar, abecedar sau manuale … iata doar cateva dintre instrumentele nelipsite unui elev de nota 10.

Daca ghiozdanul piciului tau nu este inca gata, grabeste-te si vino in Marittimo Shopping Center la Targul BookLand pentru Scolari si Parinti. In perioada 5 – 23 septembrie BookLand revine la Constanta cu oferte irezistibile de sezon, la recuzita si carte scolara, peste 9000 de titluri de carti, filme, muzica si jocuri pentru cei mici.

“Avem o oferta foarte variata de carti scolare, pentru ciclurile mici de prescolari (carti de colorat, de povesti, carti instructiv-educative) pana la cartile scolare destinate elevilor de liceu si carti pregatitoare pentru bacalaureat.

De asemenea avem o oferta diversificata de carte pentru pedagogi si profesori, referitoare la sistemul de educatie si instruire al elevilor,” a specificat Sorin Lucaci, coordonator al Caravanei BookLand.

 

Te asteptam cu drag in Maritimo Shopping Center sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua. “BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

 

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www..ro

 

Libraria online www..ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.