BookLand petrece Paștele alături de bucureșteni, în Parcul IOR

BookLand petrece Paștele alături de bucureșteni, în Parcul IOR

Caravana BooLand poposește între 9 – 15 Aprilie in Parcul IOR din Capitală. După ce a vizitat 4 orașe din cele 39 aflate pe harta traseului din acest an, caravana va petrece Paștele alături de bucureșteni.

Am pregătit o mulțime de surprize, premii și activități distractive pentru copii, părinți și nu numai.

Joi, de la ora 15, cei mici sunt așteptați să își dezlănțuie creativitatea, împreună cu Creative Arts și atelierele lor, ce îi vor iniția în arta pictării ouălelor de Paște și a realizării de felicitari pe diverse teme din materiale reciclabile.

Vineri, la ora 16, scriitoarea Cristina Nemerovschi va prezenta, în premieră, cel mai recent roman al său,  “Pervertirea”, ce va apărea pe piață săptămâna viitoare, sub sigla editurii Herg Benet.

Iubitorii de cultură vor găsi în oferta târgului BookLand o gamă variată de cărți, muzică, jocuri și filme, toate la prețuri irezistibile.

Vă așteptăm în Parc IOR, de luni, 9 Aprilie, până duminică, 15 Aprilie!

 “BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!


Despre BookLand:

Caravana Bookland:
Caravana Bookland este cel mai inedit târg mobil de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul Bookland este unul inovator, atât prin aria geografica de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. Booklanderii sunt așteptați cu porțile deschise și cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro:
www.book-land.ro este un portal user-friendly, care se ambiţionează să devină în curând cea mai mare librarie online şi sa-şi obişnuiasca publicul cu oferte de nerefuzat. Libraria virtuală se dorește a fi locul unde sa regasesc sub aceeasi umbrela carti, muzica, film și jocuri ce se pot achiziționa non-stop, indiferent de orașul în care se află caravana.

 

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.