BookLand, în Severin Shopping Center

Iubitorii de cultură (si nu numai) din Drobeta-Turnu Severin sunt așteptați de luni, 8 mai, până duminică, 13 mai în Centrul Comercial Severin Shopping Center, la o întâlnire atipică cu BookLand, cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos târg de carte din România! Am pregătit un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzică, film și jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, pentru a-i întâmpina pe BookLanderii din Severin.

 

Oriunde mergem promovăm cultura și arta! Săptămâna viitoare BookLand va susține în cadrul târgului atât expoziția de pictură a artistului plastic Dan Cepes, cât și expoziția sculptorului  Florin Vâlceanu. Vă asteptăm pe cât mai mulți să vă bucurați de arta creată de cei doi binecunoscuți artiști severineni, precum și de ofertele speciale, surprizele și tombolele pregătite de BookLand.

 

Nu am uitat nici de prichindei! Am organizat și pentru ei o mulțime de activități educative și în același timp distractive. Îi asteptăm așadar joi, 10 mai, de la ora 17.30, împreună cu părinții, pentru un program artistic de muzică și dansuri, alături de copiii de la Palatul Copiilor din Drobeta-Turnu Severin. Iar vineri, 11 mai, de la ora 17.30, vom desfășura o sesiune de pictură, unde micuții vor avea șansa să îi încante pe vizitatorii Caravanei BookLand cu imaginația si talentul lor.

 

Întotdeauna ne-am dorit să promovăm lectura de calitate si să usurăm accesul cititorilor la carte! Consider că este imperioasă redesteptarea poftei de citit printre tinerii români si cultivarea afinitătii pentru artă, iar BookLand este partenerul ideal alături de care încercăm să aducem o schimbare în societatea noastră!”, ne-a mărturisit Raluca Ungureanu, Manager Severin Shopping Center.

 

“Suntem curioşi să vedem cum ne vor primi severinenii şi cât de mult citesc. Îi aşteptăm acolo unde îşi petrec cu plăcere timpul liber – la Severin Shopping Center. Mirosul cărţii le va impregna imaginaţia timp de 6 zile.” spune Mihaela Petrovan, iniţiatorul proiectului cultural.

 

Te asteptăm cu drag să-ti iei portia de cultură! Povestea continuă.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.