BookLand în Pitești

Caravana BookLand se afla, saptamana aceasta, in Pitesti, la Centrul Comercial Euromall, unde va poposi pana duminica, 22 aprilie.

Pe langa oferta culturala variata de carte, muzica, film si jocuri, vei gasi in caravana BookLand, pe tot parcursul desfasurarii acesteia in Pitesti, o expozitie de pictura a artistului Mircea Barloiu. Profesor de arte plastice la Liceul Dinu Lipati din Pitesti si membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania, pictorul Mircea Barloiu este o personalitate consacrata si apreciata in randul iubitorilor de arta, avand numeroase expozitii personale atat in tara, cat si in strainatate. O parte a operelor sale se regasesc si pe blogul personal al artistului – barloiumircea.wordpress.com

Te asteptam asadar, pana duminica, 22 Aprilie, ora 20:00, in Centrul Comercial Euromall, pentru a imbina utilul cu placutul, achizitionand produse culturale si admirand in acelasi timp minunatele tablouri ale pictorului Mircea Barloiu.

BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!

Despre BookLand:
Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.