BOOKbyte sustine campania „Ce fel de cititor esti?”

Inca de la infiintare, are acelasi obiectiv bine stabilit: sa devina cea mai buna sursa de carti in format electronic, raportata la diversitatea, calitatea si preturile titlurilor oferite.
Dezvoltam in continuare servicii destinate atat cititorilor de carte cat si editurilor, pentru a veni in intampinarea cerintelor acestora prin extinderea platformei existente:

  • extinderea ofertei de carte existente pana la un numar de cel putin 3000 de titluri;
  • atragerea autorilor independenti prin posibilitatea de publicare in regim propriu a titlurilor;
  • dezvoltarea de software specializat pentru distributia cartilor digitale si a cititului in format electronic.

SB: Ce asteptari are BB de la comunitatea SemneBune?

BB: Ne asteptam ca prin intermediul comunitatii SemneBune, cititorii sa isi poata exprima liber opiniile, cerintele si nevoile referitoare la serviciile oferite de pentru cititul in format electronic, ajutandu-ne astfel sa dezvoltam servicii cat mai apropiate de referintele acestora.

De asemenea, apreciem initiativele si proiectele dezvoltate de comunitatea SemneBune in directia cresterii calitative a ofertei de carte din Romania si, am dori sa participam, prin oferirea suportului logistic (e-readere si ebook-uri destinate recenziilor), la incurajarea cititului in format electronic.
Nu in ultimul rand, consideram ca prin intermediul comunitatii SemneBune putem contribui la cresterea atractivitatii cititului in format electronic si a conceptului de biblioteca digitala, prin promovarea beneficiilor utilizarii acestui tip de serviciu. 

SB: Opiniile Dvs. despre campania de sondare publica, in palierul socio-cultural?

BB: Apreciem ca in urma sondajului efectuat in randul cititorilor, vom putea cunoaste mult mai bine preferintele cititorilor in ceea ce priveste titlurile ce prezinta interes, fiind astfel capabili sa extindem oferta de carte in format electronic.

Ne asteptam ca in urma sondajului sa putem avea la indemana si o dovada certa ca una din problemele consumului de carte din Romania nu este cererea scazuta, ci neadaptarea ofertei de carte corespunzator cu profilul si preferintele cititorilor, atat din punct de vedere al continutului cat si al pretului.
De asemenea, sondajul ne va ajuta sa putem dezvolta serviciile oferite de BOOKbyte, astfel incat sa fim cat mai apropiati de nevoile cititorilor de carte din Romania. 

SB: Incotro BOOKbyte?

BB: Avem in continuare convingerea ca cititul in format electronic este o alternativa mai accesibila fata de cititul clasic, in ceea ce priveste costurile si restrictiile de timp si spatiu, iar pe termen lung, BOOKbyte isi propune sa devina cea mai buna sursa de acces la educatie si cultura prin intermediul cartilor digitale, fie ca este vorba de carti de specialitate sau de beletristica. 

In cadrul campaniei „Ce fel de cititor esti?”, partenerul BOOKbyte ofera voucher-e in valoare de 50RON pentru achizitie de carte electronica. Saptamanal, prin tragere la sorti, un norocos respondent al sondajului va putea face achizitie de de pe site-ul BOOKbyte.ro. La finele campaniei, tot prin tragere la sorti, vom face fericit un respondent, premiindu-l cu un  reader. 

Sondajul “Ce fel de cititor eşti?” se desfăşoară în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2012 pe site-ul revistei SemneBune si se adresează în principal tuturor cititorilor, celor care recomandă şi împrumută cărţi prietenilor şi sunt recunoscuţi drept repere în materie de lectură, celor care simt nevoia să se exprime, care au obiceiul de a-şi împărtăşi experienţele personale către comunitatea lor şi celor care sunt foarte activi în mediul online şi pe social media.

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Content Manager

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Număr articole publicate : 3023