Ana Maria Pacoste este premiată de Elena Francisc Publishing

O nouă extragere la sorți, un nou set de cărți pentru lectură! Premiile revistei SemneBune continuă să recompenseze onestitatea și devotamentul respondenților sondajului „Ce fel de cititor ești?”.

Astăzi, căștigătoarea este… Ana Maria Pacoste. Felicitări și lectură plăcută!

Setul de cărți (5 titluri) este oferit de Elena Francisc Publishing.


Setea de întregire Uneori ne împinge către droguri sau alcool; cuprinde însă în ea şi calea spre vindecare

Christina Grof

Setea de întregire este, de fapt, căutarea lui Dumnezeu. Este sentimentul inexprimabil că aparţinem altui loc, altui spaţiu, altei lumi. Că, aşa cum ne percepem pe noi înşine în acest moment, ne lipseşte ceva fundamental. Acest sentiment ne urmăreşte pe parcursul întregii vieţi, de la naştere pînă la moarte.

 

 

 

Istoria secretă a sărutului

Totul începe cu un sărut. Ne naștem cu primul sărut al părinților noștri și primele amintiri ni se leagă de atingerea tandră a buzelor mamei. Dar niciun sărut nu pare mai intens decât primul oferit din iubire.

 

 

 

 

 

 

CELE ŞAPTE PENE ALE VULTURULUI

Henri Gougaud

Luis A. nu este un personaj de roman, ci un om real, chiar dacă ţine să rămână anonim. Această carte îi povesteşte istoria – de la îndepărtata sa copilărie argentiniană până la evenimentele care l-au condus la porţile Franţei, unde locuieşte acum.

 

 

 

 


O minunată nefericire Când te minunezi să întâlneşti copii care triumfă asupra celor mai cumplite încercări

Boris Cyrulnic

Cum se poate ca unii copii să trăiască dureri şi nedreptăţi care pe noi, adulţii, ne înfioară într-atât încât ne fac să ne ascundem, preferând să nu auzim niciodată povestea lor? Sunt poveşti atât de cumplite încât fie şi numai ideea că aşa ceva este posibil dă cu totul peste cap fragilul nostru echilibru interior. Dar, mai ales, ce proces vindecător, ce minune nepământeană se poate declanşa în interiorul unui copil, astfel încât aceste nenorociri, în loc să îi disturgă iremediabil, ajung cumva să îi întărească şi să îi motiveze să trăiască? Cum este posibil ca mai târziu aceste suflete să reuşească să îşi clădească o viaţă decentă în ciuda, sau, dacă avem dreptul să spunem aşa ceva, în virtutea acelor traume?

 

 


Noua artă a timpului Împotriva stresului

Jean-Louis Servan-Schreiber

Secolul XX ne-a promis o viaţa lungă şi mai comodă şi, în ceea ce priveşte aspectele „tehnice” trebuie să admitem că a reuşit. Am fost martorii unor transformari uluitoare într-o serie vastă de domenii: medicină, bunastare materială, comunicaţii, cucerirea spaţiului, întretinerea fizică şi aşa mai departe. Durata medie a vieţii a crescut, muncile istovitoare au fost preluate de tot felul de maşinării, programul de lucru a fost redus considerabil, lăsându-ne mult mai mult timp pentru noi înşine.

 

Mulțumim Editurii Elena Francisc pentru suport!

 

Cărţile Elena Francisc ( www.elenafrancisc.ro)  se situeaza la graniţa dintre teorie şi experienţă. Toţi autorii publicaţi  pornesc de la propria lor experienţă. Generic vorbind, sunt cărţi de psihologie transpersonală, spiritualitate şi cărţi care explorează arhitectura înterioară a conştiinţei uman,  dezvăluie bucăţele din experienţele celor care şi-au unit mintea cu inima pentru creaţie. Colecţiile acoperă domeniile psihologiei transpersonale,  echilibrul minţii şi al trupului, educaţie pentru parinţi şi copii, şamanism şi nu în ultimul rând armonizarea relaţiilor.

A fi în armonie este o alegere. Cărţile pentru minte, inimă şi suflet de la Elena Francisc pot deveni pe acest parcurs buni însoţitori.

__

Reamintim tuturor participanților la că nu este obligatorie completarea paginii cu date personale, dar completând această pagină, puteți câștiga un set de cărți (5 titluri diferite), oferite de editurile partenere la această campanie.

Săptămânal, tragem la sorți un câștigător căruia îi oferim cărți, pentru uz intelectual, de la una dintre editurile partenere sondajului, pentru că dorim să recompensăm implicarea și sinceritatea respondenților.

La sfârșitul campaniei de sondare a publicului cititor din România, vom trage la sorți doi cititori norocoși, din totalul de respondenți, pe care îi vom recompensa cu un cititor de cărți electronice – ebook reader – de la partenerul BOOKbyte, iar de la prietenii noștri de la ELKOTech Romania, sponsor oficial al proiectului, vom oferi marele premiu, o Tabletă-PC.

 

Împrăștie vestea, invită la sondaj!

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.