Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei

vă invită la o întâlnire cu actorul Alexandru Arşinel: Lansarea cărţii biografice „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”

vă invită joi, 15 noiembrie, ora 18:30, în cafeneaua Starbucks – America House (Bd. Nicolae Titulescu, nr. 4-8) la o întâlnire cu actorul Alexandru Arşinel ocazionată de lansarea biografiei recent apărute: Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei. Maria Capelos într-o discuţie amicală cu Alexandru Arşinel

Participă: Alexandru Arşinel, Maria Capelos (jurnalist la Medien Holding) şi Mario De Mezzo (CEO Grupul Editorial ALL), alături de colegi din trupa Teatrului de Revistă „CONSTATIN TĂNASE” (actori, interpreţi), colegi de breaslă, critici literari.

Despre carte: Alexandru Arşinel destăinuie drumul parcurs din satul natal Dolhasca până pe Calea Victoriei. Citind amintirile sale sincere, veţi cunoaşte un om, nu numai un artist, care evocă trei „epoci” istorice prin care a trecut. Astfel, artistul este, prin amintirile evocate mai convingător decât orice carte de istorie. Este o biografie neştiută de nimeni.

În aceste destăinuiri, Alexandru Arşinel ne propune discret să gândim atent la calea profesiei alese, de actor sau de orice fel, şi să nu uităm nicio clipă de cei din preajma noastră, de familie, de colegi, de prieteni, de publicul spectator.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.