Vino la ceas de noapte la Casa Monteoru

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 13.05.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , , .

Sâmbătă, 14 mai, în Sala Oglinzilor la Uniunea Scriitorilor din România, Calea Victoriei nr. 115 vor avea loc „Lansările de la miezul nopţii”, precedate şi succedate de şase recitaluri, cu intervenţia EGG NO EGO inclusă. Distracţia începe la ora 23:00, cu lecturi de Doina Ioanid, Dumitru Bădiţa şi Diana Iepure.

Miezul nopţii este rezervat celor două lansări propuse de CDPL (Ed. Casa de Pariuri Literare):

Casa scărilor (poezie, debut) de Corina Bernic
Corina Bernic scrie o „poezie de speriat copilul din tine“ (un copil al Epocii de Aur, desigur). Lucrurile se complică atunci când acesta se strecoară, ca un ilegalist, prin cotloanele de pe casa scării pe care o bântuie şi, pe nepusă masă, se năpusteşte şi te sperie la rândul lui, de ţi se face părul măciucă. (Constantin Acosmei)


O zi. Ultima (roman) de Călin Torsan
Cimbru, câinele meu, cel care mă înţelege mereu atât de bine, îşi fâlfâie coada pe lângă cracii pantalonilor mei. Îi pun manuscrisul în faţă şi-l rog să mă ajute cumva. Îl miroase curios, de două, trei ori, până îşi dă seama că nu-i bun de mâncat. E clar, cartea asta nu este bună de mâncat! Poate o fi bună la altceva. Nu ştiu, măcar ca paletă de ping-pong.

De dimineaţă, de la ora 01:00, îi veţi putea asculta pe poeţii Sorin Gherguţ, Oana Cătălina Ninu şi Gabriel Daliş.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.