Scurtă istorie a lumii

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 19.02.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

Aparuta la Editura Corint, Scurta istorie a lumii este o carte care trebuie să se afle în biblioteca elevilor, dar şi a altor cititori pasionaţi de istorie. Aceasta va completa, fără îndoială, cunoştinţele obţinute de elevi la orele de istorie şi va putea fi folosită ca material didactic de către profesori.

SCURTĂ ISTORIE A LUMII – DIN PREISTORIE PÂNĂ ÎN ZILELE NOASTRE, de Alex Woolf

În 300 de pagini, această carte ne prezintă istoria omenirii de la cele mai vechi începuturi ale sale în Africa, în urmă cu şase sau şapte milioane de ani, până la lumea complexă, globalizată a secolului al XXI–lea.

Autorul ne propune o lectură accesibilă şi agreabilă, care nu face necesară o cunoaştere anterioară aprofundată a istoriei.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.