Experienta sau imaginatie la Atelier IDC (A10)

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 24.10.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , , , , .

Van Gogh în 1885 a pictat prima sa operă de succes, “Mâncătorii de cartofi”. Despre Van Gogh s-au scris multe povești, în parte adevărate, în parte ficțuni.

Vino și scrie din experiență sau din imaginație la Atelier IDC (A10)

AdLittera Project organizează pe 29 octombrie, la Grand Café Van Gogh, în Centrul vechi din Bucureşti, al cincilea atelier de Creative writing din cadrul Concursului național de debut literar „INCUBATORUL DE CONDEIE” 2011 (IDC).

Accesul la atelierul coordonat de scriitoarea Monica Ramirez este liber, numărul maxim de locuri fiind 10. Șase locuri sunt rezervate concurenților înscriși în IDC iar patru locuri pot fi câștigate de fanii Facebook ai AdLittera Project, de prietenii Google+ ai AdLittera PRO-CSR și de către membrii TpU (Toți pentru Unu), răspunzând la întrebarea “Ce simți când scrii?”.

Acest Atelier IDC face parte dintr-o serie de evenimente similare dedicate scrierii creative ce vor fi organizate de AdLittera Project împreună cu Ed. Ramirez Books în fiecare sâmbătă, începând cu 1 octombrie, pe perioada desfășurării Concursului IDC 2011.

Pentru înscrieri în Concursul IDC, citiți Regulamentul concursului aici.

 

Spațiul boem al acestui Atelier IDC (A5) este pus la dispoziție de Grand Café Van Gogh.

Parteneri strategici: Editura Ramirez Books, Diverta, ZeList Monitor, Toti pentru unu.

Parteneri media: Revista SemneBune, Studentie.ro, Business Woman, 121.ro, 4 Arte, Reteaua literara, Revista Noi, NU!, Serial Readers, Armonii Culturale, Am doar 18 ani.ro, ICR, Michael Haulica, Romania pozitiva, Revista Galileo, Filme | Carti, PR Wave, CSR Romania, Lume Buna, Bookiseala, The Chronicle, Carti de citit, Agentia de carte, Bookblog, Observator cultural, Buy books.

 

Atelier#1 IDC 2011, aici.

Atelier#2 IDC 2011, aici.

Atelier#3 IDC 2011, aici.

Atelier#4 IDC 2011, aici.

În mijlocul centrului vechi al oraşului Bucureştiului, vis-à-vis  de Banca Naţională a României, Grand Café Van Gogh a deschis porţile pe 1 octombrie 2009. Un loc boem,  confortabil, relaxant, într-un  cartier cosmopolit. 

În Grand Café Van Gogh se ascultă jazz classic, lazy lounge si funky jazz. Se mănâcă tapenade, snacks-uri cu unt de arahide, branză (după rețete vechi olandeze) și se bea un pahar de vin bun cu un platou asortat de brânzeturi.

Adresa Grand Café Van Gogh:  Strada Smârdan 9 (vis-à-vis BNR), Sector 3, intersecţia cu Str. Lipscani, Bucureşti.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

2 thoughts on “Experienta sau imaginatie la Atelier IDC (A10)

    admin

    (25.10.2011 - 12:39)

    you rock!

    Andrei

    (25.10.2011 - 01:18)

    rockerul de serviciu prezent

Comments are closed.