Colinde de Crăciun

Vino sâmbătă, 17 decembrie, ora 14.00, în librăria Diverta din Mall Băneasa la o lansare cu cântare: Colinde de Crăciun cu partituri şi pian.

Va interpreta la pian: Prof. Diana Brătan, Şcoala de Muzică PianoForte

Ca să îl întâmpini cum trebuie pe Moş Crăciun, învaţă să cânţi la voce şi pian cele mai frumoase colinde: Moş Crăciun cu plete dalbe,  Jingle Bells, O, ce veste minunată! şi altele. Hai să învăţăm împreună cum să îl impresionăm pe Moşu’ cu Colinde de Crăciun!

Cântă 7 colinde de Crăciun la propriul tău pian electronic

Cântă, după partituri, 7 dintre colindele tale preferate cu ajutorul pianului electronic. O colecţie de colinde uşor de cântat, printre care Moş Crăciun cu plete dalbe, Jingle Bells, O, ce veste minunată! şi altele. Pentru a cânta la pianul electronic nu trebuie decât să apeşi pe clapele care corespund culorii şi numărului marcat pe nota aflată deasupra fiecărui cuvânt.

Copiii trebuie să apese clapele albe şi negre corespunzătoare notelor colorate, putând urmări, în caseta de sub partitură, cuvintele care însoţesc melodia. Sistemul de codificare al notelor după culoare, utilizat în această carte, a fost adaptat după sistemul convenţional de notaţie muzicală pentru ca melodiile să fie mai uşor de cântat de copiii mai mici. Sistemul nu reprezintă notaţia muzicală standard. Fiecare cântec este însoţit de ilustraţii full-color.

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.