Colinde de Crăciun

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 17.12.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , , .

Locuieşti în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi sau Timişoara? Atunci poţi beneficia de reducerile de 25% oferite de Editura ART în reţeaua Librarium. Orice volum apărut la Editura ART poate fi achiziţionat, până pe 31 decembrie, cu un discount de 25% în următoarele librării:

Bucureşti: Librarium – Bastilia, Piaţa Romană nr. 5

Cluj-Napoca: Librarium – Book Corner, str. Eroilor nr. 15

Iaşi: Librarium – Avant Garde, str. Al. Lăpuşneanu nr. 16

Timişoara: Librarium – Cartea de nisip, str. V.V. Delamarina nr. 1, colţ cu Alba Iulia

E uşor să faci cadouri când cărţile preferate au preţuri speciale!

 

Vino sâmbătă17 decembrieora 14.00, în librăria Diverta din Mall Băneasa la o lansare cu cântare: Colinde de Crăciun cu partituri şi pian.  Va interpreta la pian: Prof. Diana Brătan, Şcoala de Muzică PianoForte

 Ca să îl întâmpini cum trebuie pe Moş Crăciun, învaţă să cânţi la voce şi pian cele mai frumoase colinde: Moş Crăciun cu plete dalbe Jingle BellsO, ce veste minunată! şi altele. Hai să învăţăm împreună cum să îl impresionăm pe Moşu’ cu Colinde de Crăciun!

Eveniment realizat în colaborare cu Şcoala de Muzică PianoForte şi susţinut de radio Itsy Bitsy şi librăriile Diverta.

Şcoala de Muzică PianoForte este mediul educaţional în care atât cei mici, cât şi cei mari descoperă şi aprofundează muzica, învăţând să cânte la un instrument muzical sau cu vocea, îndrumaţi de profesori dedicaţi pasiunii pe care o au în predarea muzicii.

Şcoala de Muzică PianoForte reprezintă o iniţiativă privată născută din pasiunea pentru predarea muzicii cu metodă şi stil. Ne adresăm atât amatorilor, cât şi profesioniştilor în devenire, începând cu vârsta de un an şi jumătate şi încheind cu persoanele de vârsta a treia.

Profesorii PianoForte sunt cu toţii absolvenţi de Conservator, cu o bogată experienţă didactică pe instrumentul muzical corespunzător curriculumului personal.

Oferta noastră educaţională constă în:

–       lecţii de pian pentru copii şi adulţi

–       lecţii de educaţie muzicală pentru preşcolari şi şcolari

–       lecţii de vioară pentru toate vârstele

–       lecţii de canto pentru oameni mici şi mari

–       cursuri de istoria muzicii, teoria muzicii şi armonie

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.