cel de-al XI-lea Atelier IDC

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 30.10.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , , , .

La al cincilea Atelier IDC din cadrul Concursului “Incubatorul de condeie” am intalnit juristi cu vocatii literare si prieteni mai vechi si mai buni. Multumim partenerului Grand Cafe Van Gogh – gazda Atelierului IDC – pentru intreaga sustinere.

Acest atelier este al unsprezecelea din cadrul Concursului IDC (Incubatorul de condeie), de la origini (23 Oct. 2010) pana azi.

Mulumim partenerilor: Primul Atelier a avut loc la Ceainaria Serendipity. Al doilea Atelier IDC – in Red Angus Steakhouse. Al treilea Atelier IDC s-a desfasurat în ceainaria Librăriei Cărturești. Al patrulea Atelier IDC s-a consumat ca o cafea tare si aromata in  Cafeneaua Carada.

Alaturi de scriitoarea Monica Ramirez, lectorul Atelierelor IDC de la editia 2011, descoperim in continuare talente.

Lista participantilor la acest Atelier IDC aici.

 

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Comments are closed.