Calutii mei, caluti frumosi

„Domnul McCarthy are un condei sudist cum rar am vazut: in stilul sau se amesteca elocventa brutala, vorbirea frusta, ritmurile elaborate si o innebunitoare acuratete.” (The New York Times)

John Grady Cole, un tinar de16 ani, aflat la capatul unei lungi traditii de fermieri texani, este fortat sa renunte la singurul mod de viata pe care il cunoaste. Cole si alti doi prieteni decid sa isi incerce norocul in Mexic, un tinut deopotriva frumos si parasit, neprietenos si pitoresc. Dar calatoria, aparent idilica, plina de aventuri si intimplari hazlii, ii duce intr-un loc unde visele se platesc cu singe.
O poveste despre maturizarea fortata, despre responsabilitate, razbunare si supravietuire.

De acelasi autor, in colectia „Biblioteca Polirom” au mai aparut: Nu exista tara pentru batrini (2010) si Meridianul singelui (2011).

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.