BookLand în București Mall

Pofta de cultură vine cu BookLand în București Mall

”O carte este mai mult decât o structură verbală, este un dialog stabilit cu cititorul, este tonul pe care îl impune cititorului și este imaginea schimbatoare pe care i-o impune memoriei sale.” spunea celebrul scriitor Jorge Luis Borghes. Ce ar fi, ca un târg de carte să se regăsescă în descrierea de mai sus? Dacă fenomenul de comunicare nu a murit, de ce ar muri cartea?! Caravana BookLand este dovada vie a faptului că ”hârtia scrisă arde greu”.

Timp de 6 zile, de marti 29 noiembrie până duminică 4 decembrie, București Mall va găzdui targul de carte BookLand unde vor fi prezente peste 60 de edituri ca expozanți, fiecare editură oferind reduceri la titlurile sale.

„În mall orice produs poate să-și exercite în mod performant atributele. Spațiul, audiența, ambianța și suportul oferit reprezintă un mare atu. La primul Mall din România a sosit timpul să găzduim un concept inovator: târgul de carte urban BookLand, care și-a făcut o datorie din a aduce cartea la îndemâna oamenilor. Astfel că noțiunea de shopping cool de la București Mall ia conotații tot mai coolturale”, declară Alexandru Angelescu – Events Coordinator București Mall.

BookLand încurajează consumul cultural și dă ocazia fiecărui cititor să ia parte la Campania de loializare dedicată pasionaților de cărți, muzică film și jocuri, campanie ce se desfășoară pe site-ul librariei: www.book-land.ro.

Pe toată durata târgului, o vizită pe site-ul librăriei www.book-land.ro vine la pachet cu o surpriză plăcută: cei care vor să descopere atmosfera târgului din mall își pot genera singuri de pe site-ul târgului un cupon de reducere 10%, pe care să-l folosească la târg. Asta dacă nu l-au primit deja în cutiuța poștală.

Totodată BookLand împreună cu Vreaubilet.ro organizează în serile de sâmbătă și duminică, chiar la mall, o tombolă pentru orice cititor care își achiziționează cărți din târg. Astfel, consumatorii de carte vor putea să câștige invitații duble fie la concertul Engelbert Humperdinck – Sâmbătă, 3 Decembrie 2011, fie la Gala Crăciun Vienez, Edvin Marton – Joi, 22 Decembrie 2011.

Orarul de vizitare al târgului: de marţi, 29 noiembrie, până duminică, 4 decembrie,  între orele 10:0022:00.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.