In capcana lui Magister

În splendidul palat din Omois, tânăra Tara este furioasă. Scânteile albastre ale magiei sale vibrează din pricina mâniei ei nestăpânite. Şi toate acestea pentru că demonicul Magister a atacat-o din nou. Mai exact, a atacat-o pe mama ei., ceea ce e şi mai rău. El a încercat s-o răpească de sub nasul gărzilor , din grădinile palatului imperial. De data aceasta, Tarei i-a fost de-ajuns. Nu mai vrea să trăiască tot timpul în pericol, în aşteptarea următoarei manevre a duşmanului său din umbră.

Are cincisprezece ani, este moştenitoarea unui imperiu, magia sa este poate mai puternică decât a oricărui om, este înconjurată de prieteni devotaţi… Se va lupta. Îl va învinge pe Magister. Îl va distruge.
Şi-atunci, în loc să se refugieze în braţele prietenului ei Robin, Tara cea cu ochii de cristal va recurge la darul ei de a spiona. Şi desigur la Cal – talentatul Hoţ, la gingaşa Moineau – jumătate prinţesă, jumătate bestie, la Fabrice – vârcolacul, la Fafnir – pitica roşcată… Şi aventura începe… la tot pasul îi pândesc trădări, pericole mortale şi minciuni. Prietenia dintre ei şi chiar legăturile de dragoste care începuseră să se înfiripeze între ei sunt puse la grea încercare. Vor reuşi ei oare să scape din ghearele acestui geniu al răului?
Aventură, umor, magie şi dragoste: odată cu aventurile micii vrăjitoare Tara Duncan, publicate în peste zece ţări, Sophie Audouin-Mamikonian a cucerit milioane de cititori.

Autoarea, Prinţesa Sophie Audouin-Mamikonian, a moştenit umorul devastator de la o lungă spiţă de umorişti. De la Tristan Bernard la Francis Veber, cincisprezece scriitori au distilat în venele sale această uimitoare combinaţie care este Tara Duncan. Căsătorită şi mamă a două fete (care sunt principalele sale „corectoare”), prima ei carte — Tara Duncan: Magicienii sorţitori — a fost salutată în unanimitate de critică şi apreciată de cititori.

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Content Manager

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Număr articole publicate : 3011