confesiunile unui maestru

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 8.02.2010 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: .

Maestrul Radu Beligan revine pe scena Palatului National al Copiilor din capitala in data de 25 februarie, spre a le oferi admiratorilor sai prilejul de a asista la minunatele “Confesiuni despre Arta si Viata”.

Timp de doua ore, incepand cu 19.30, artistul Radu Beligan va face marturisiri legate de personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, despre modelele sale – Lucia Sturdza Bulandra, Victor Ion Popa, Al. Giugaru, Ion Iancovescu, Elvira Godeanu, George Vrac, dar va vorbi si despre teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani de activitate.

Biletele costa 40, respectiv 60 de lei, in functie de categoria de loc. Sursa aici.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.