Al treilea Atelier IDC

O zi frumosă de noiembrie care te îmbie să stai pe terasă și să numeri razele soarelui care-ți mângâie fața. O zi caldă care nu te cheamă în casă, la masa de scris, chiar dacă ai un ceai aromat sau o cafea tare. Cam așa a început ziua celui de-al treilea Atelier de scriere creativă, organizat de Project împreună cu Fundația Calea Victoriei, la ceainăria Serendipity Tea.

Ca de obicei, am întalnit oameni frumoși dornici să afle ce si cum vor scrie, iar Mario i-a introdus repede în atmosfera creativă, dându-le tichete de călătorie spre continentul Mu.

Am avut surpriza plăcută să aflăm că trei dintre penițele de aur de la acest Atelier IDC au venit din Călărași, Topoloveni și Iași. Le mulțumim din suflet pentru implicare și ne dorim ca efortul lor să-și fi găsit recompensa prin cele 4 ore de scriere creativă.

Lista participanților pe IDC.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Comentarii

  1. Vad in fotografii,nu stiu cum sa zic,prea mult efort si ingandurare.Oare in ingandurare si efort se gaseste creativitatea?Eu observ la mine ca in creativitate,cele doua luate in discutie,ma incetinesc.Dar patru ore,e timp si pentru incetiniri.:)