Al doilea Atelier IDC

Cuibar plin de linii drepte. Geometrie, spațiu, dinamică, perspective și lumină.
La hulsta studio am creat un cuibar potrivnic mediului de creație literară, care ne-a obișnuit să fie obscur, răcoros, jilav și aromat de cafea și fum de țigare.

Am fost curioși să vedem cum reacționează cloșca și penițele ei de aur la pompă, fast, strălucire, la trecătorii care ciocănesc cu privirea în vitrina de la bulevard. A fost superb. Primul feedback l-am luat în pauza de cafea. La al doilea, s-a confirmat plăcerea de a se fi întâlnit oameni diferiți cu țeluri comune: scrisul și lectura.

Mario a încheiat atelierul A2 și a mulțumit pentru prezență și implicare. În showroom hulsta studio s-a declanșat un oftat baric și o avalanșă de întrebări. Când mai facem, cu cine vom mai face și cum vom proceda?
Vom decide ce, când, cu cine și mai ales cum vom relua Atelierele IDC după ce finalizăm concursul INCUBATORUL DE CONDEIE. Acum, e prematur să povestim.

Înscrierile se termină azi, dar Atelierele IDC dedicate concursului literar continuă.
Rămâneți cu urechile lipite de IDC pentru că vom transmite comunicate periodic.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Comments are closed.