Programul Teatrului Elisabeta în luna aprilie

Iepurașul vine de Paște cu spectacole la Teatrul Elisabeta. Luna aprilie se anunță plină, iar multe dintre evenimente se apropie, încă de pe-acum, de sold-out.

Cei pentru care romantismul are și o latură comică, sunt așteptați la spectacolele „Despre dragoste, cu ură” (2 aprilie), “O căsnicie liniștită” (21 aprilie) sau celebra “Tanța și Costel” (29 aprilie).

Iubitorii comediilor bulevardiere, pline de încurcături, schimbări de identitate și situații ieșite din comun, pot alege unul dintre titlurile devenite cunoscute:

♥ “Las’ că știm noi!” (7 aprilie), cu Tania Popa, Mirela Stoian, Ștefan Velniciuc și Vasile Calofir în rolurile principale;

♥ “Milionul, nepoatele și milionara” (20 aprilie),

♥ “Ghici cine te sună?!” (23 aprilie), un spectacol actual despre cutia neagră a existenței noastre – telefonul mobil.

♥ “Lună de miere cu piper” (26 aprilie) sau

♥ “Încurcătură la nivel înalt” (30 aprilie).

Cele mai noi producții ale Teatrului Elisabeta vor putea fi văzute în a doua jumătate a lunii aprilie. Ambele sunt în regia îndrăgitului actor Lucian Ghimiși – „Bucătarii” (28 aprilie) și „Bucluc la Operă” (22 aprilie – PREMIERĂ).

Detaliile și biletele pentru spectacole sunt disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.