Serile Filmului Românesc TIMPUL se prezintă la TNB

Festivalul Serile Filmului Românesc TIMPUL, ediția a VI-a, se prezintă la București, alături de invitați din programul evenimentului și invitați speciali, care susțin evenimentul.

La conferință vor participa: George Mihăiță, Vladimir Găitan, Ileana Popovici, Alexandru Papadopol, Dorian Boguță, Tania Popa, Emilian Oprea, Teodora Mareș și Adrian Păduraru, care este ambasadorul cultural al festivalului.

Conferința va avea loc la miercuri, 29 aprilie, la Teatrul Național „I.L. Caragiale” București, sala Media, de la ora 10.30. Principalele subiecte ale conferinței vor face referire la starea filmului românesc de ieri și de astăzi, importanța festivalului de film românesc de la Iași, implicarea autorităților și a presei în promovarea valorilor cinematografice românești.

Directorul TNB, Caramitru, va fi alături de invitați în cadrul conferinței, iar de la Iași vor fi prezenți prof. univ. dr. Daniel Șandru (directorul revistei de cultură contemporană TIMPUL), prof. univ. dr. Doru Tompea (Rectorul Universității „Petre Andrei” din Iași) și Andrei Giurgia (Directorul festivalului SFR TIMPUL).

Consultantul cinematografic al festivalului este criticul de film Irina Margareta Nistor.

Echipa festivalului, formată din membri ai Asociației Studenților Jurnaliști Iași, precum și ai Asociației Revistei TIMPUL, va face o reverență în fața actorilor și regizorilor, anunțând programul și cele mai importante puncte din Serile Filmului Românesc TIMPUL, care va avea loc la Iași, în perioada 6-10 mai.

Afis - SFR - Final 2

Lasă un semn

Comentariu

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.