Serile Filmului Românesc TIMPUL se prezintă la TNB

Festivalul Serile Filmului Românesc TIMPUL, ediția a VI-a, se prezintă la București, alături de invitați din programul evenimentului și invitați speciali, care susțin evenimentul.

La conferință vor participa: , , , , Dorian Boguță, , Emilian Oprea, și Adrian Păduraru, care este ambasadorul cultural al festivalului.

Conferința va avea loc la miercuri, 29 aprilie, la Teatrul Național „I.L. Caragiale” București, sala Media, de la ora 10.30. Principalele subiecte ale conferinței vor face referire la starea filmului românesc de ieri și de astăzi, importanța festivalului de film românesc de la Iași, implicarea autorităților și a presei în promovarea valorilor cinematografice românești.

Directorul TNB, Ion Caramitru, va fi alături de invitați în cadrul conferinței, iar de la Iași vor fi prezenți prof. univ. dr. Daniel Șandru (directorul revistei de cultură contemporană TIMPUL), prof. univ. dr. Doru Tompea (Rectorul Universității „Petre Andrei” din Iași) și Andrei Giurgia (Directorul festivalului SFR TIMPUL).

Consultantul cinematografic al festivalului este criticul de film Irina Margareta Nistor.

Echipa festivalului, formată din membri ai Asociației Studenților Jurnaliști Iași, precum și ai Asociației Revistei TIMPUL, va face o reverență în fața actorilor și regizorilor, anunțând programul și cele mai importante puncte din Serile Filmului Românesc TIMPUL, care va avea loc la Iași, în perioada 6-10 mai.

Afis - SFR - Final 2

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.