Opera Don Pasquale vine pe Lipscani

Asociația vă invită Sâmbătă, 30 noiembrie, ora19, la sala Rapsodia din București, strada Lipscani nr 53, la Opera de Gaetano Donizetti, despre care Semne Bune v-a mai povestit și anul trecut (vezi aici cronica).

Distribuția:

Iustinian Zetea

Fang Shuang Doctor Malatesta

Mihai Urzicana Ernesto

Norina

La Pian

Comedia zbuciumată a lui Donizetti înfăptuită de trio-ul conspirativ Doctor Malatesta, Norina și Ernesto împotriva bătrânului Don Pasquale, care a decis să ia o tânără soție și să-l împiedice pe tânărul său nepot Ernesto să-i moștenească averea va accentua energia frenetică și momentele de tandrețe date de ariile lirice, precum si de ariile la foc rapid cu ,,răsuciri de limbă,, totul facand parte din stilul bel canto.

Opera in trei acte se va juca cu miscare scenica, decor minimalistic si cu acompaniament de pian.

Organizator: Home of Strings

Parteneri Media: Agerpres4Arte.roIQoolOnlinegallery.roPromenada CulturalaBucharest Cultural EventsObservator CulturalwwwBZI.roSemne BuneZile si NoptiPRwaveBloomberg ITCeasca de CulturaAgenția de presă Rador.

 

Bilete se pot procura online  și de la casa de bilete a Sălii Rapsodia.

Reduceri pentru pensionari, studenti si elevi se acorda doar la casa de bilete a salii Rapsodia.

Telefon: 0725223891

 

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.