„Dați o carte, faceți parte!” (provocarea Teatrului Evreiesc de Stat)

Teatrul Evreiesc de Stat încheie cea de-a doua ediție a proiectului cultural educațional „Dați o carte, faceți parte!” joi, 19 aprilie, de la ora 11.00, cu un spectacol-lectură interactiv. Din distribuția spectacolului vor face parte Maia Morgenstern, Dorina Păunescu, Mirela Nicolau, Alina Tomi, Mihai Ciucă, Viorel Manole și Andrei Bibire, acompaniați de TES OrchestraBogdan Lifșin, Rodica Gancea, Mihai Pintenaru și Feras Sarmini. Evenimentul va fi organizat împreună cu elevii Școlii gimnaziale nr. 71, din București, beneficiarii campaniei din acest an. Cea de-a doua ediție a campaniei „Dați o carte, faceți parte!” a avut loc în perioada 15 martie – 15 aprilie.

Prin această campanie, Teatrul Evreiesc de Stat își propune ca în fiecare an să contribuie, alături de editurile partenere, la dotarea bibliotecilor școlilor din București.  Proiectul, inițiat de TES în anul 2017, dorește să readucă în atenția celor mici fascinanta lume a cărților și să aducă în bibliotecile școlilor noi, cât mai atractive și interesante.

Anul acesta s-au alăturat campaniei „Dați o carte, faceți parte!” editurile Niculescu, , Integral, Corint și Vremea. Împreună cu editurile partenere, sperăm că am deschis o poartă spre cunoaștere și am dat cărților șansa de a-și duce la îndeplinire menirea și de a fi răsfoite cu drag, curiozitate și bucurie de către cei care au cea mai mare nevoie de ele.


Vă așteptăm cu drag la eveniment joi, 19 aprilie, de la ora 11.00, la sediul Teatrului Evreiesc de Stat (str. Iuliu Barasch, nr. 15). Intrarea va fi liberă!

Lasă un semn

Comentariu

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.