Invitație la teatru cu Băiatul din Brooklyn

 şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim o invitație dublă la spectacolul BĂIATUL DIN BROOKLYN (Marți, 7 februarie, ora 19.00)

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne menţionaţi un spectacol care se joacă în această stagiune la de Stat, în care Andrei Finți este în rolul principal.

Marți, 7 februarie, ora 19.00 – BĂIATUL DIN BROOKLYN

Regia: Cristi Juncu

Distribuția: Tudor Istodor, Andrei Finți, Marius Călugărița, Raluca Aprodu, Mihaela Velicu, Natalie Ester, Cezar Grumăzescu

Sinopsis: Un romancier are în sfârşit succes cu romanul său autobiografic, dar exact când cariera lui e pe val, căsătoria, prietenii şi sănătatea tatălui său intră vertiginos în declin. ”Brooklyn Boy” prezintă cariera scriitorului Eric Weiss, al cărui roman autobiografic devine bestseller, în timp ce viața sa personală e compromisă. Soţia îl părăseşte, tatăl bolnav este internat în spital, prietenul lui din copilărie crede că l-a trădat. O privire amuzantă și emoţionantă asupra familiei, prietenilor şi a succesului. O piesă inteligentă, provocatoare, care atinge resorturile intime ale fiecăruia, demonstrând ştiinţa dramaturgului american în a descifra psihologia relaţiilor.

 

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 01-06 februarie (ora 13.00).

Câştigătoarea este Ruxandra Georgescu. Felicitări și vizionare plăcută! Invitația o vei ridica de la înainte de spectacol. Te rugăm să menționezi că ești câștigătoarea concursului nostru.

 

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.