Atelierele educaționale „Poveștile Păunului de Aur – Teatrul Umbrelor”

de Stat vă invită duminică, 10 noiembrie 2019, începând cu ora 10.00, la Atelierele educaționale „Poveștile Păunului de Aur – Teatrul Umbrelor”, lansate de Muzeul de Istorie și Cultură a Evreilor din România „Dr. Nicolae Cajal” și inițiate ca activitate educațională despre istoria și cultura evreilor.

Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, și își propune să ofere celor mici o incursiune în lumea magică a poveștilor, a poeziei și a cântecelor evreiești.

În cadrul atelierului, copiii participanți vor descoperi fascinanta lume a teatrului, vor confecționa figurine, vor afla povești noi și vor putea crea chiar și un spectacol cu personaje proprii, sub îndrumarea lui Bruno Mastan, artist marionetist și povestitor.

Accesul la acest eveniment va fi gratuit, în limita locurilor disponibile. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0721.332.436.

Durată eveniment: 90 minute.

Organizatori: de Stat, Muzeul de Istorie și Cultură a Evreilor din România „Dr. Nicolae Cajal”, Federația Comunităților Evreiești din România.

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.