Lumi ficționale și dark fantasy în literatura modernă

Editura în parteneriat cu Facultatea de Limbi Străine a Universității Creștine Dimitrie Cantemir vă invită joi, 3 noiembrie, începând cu ora 16.00 la un deosebit: crearea lumilor ficționale și influența artelor conexe literaturii în operele science-fiction și fantasy contemporane. Sesiunea de comunicări va avea loc în sediul central al Universității Creștine Dimitrie Cantemir din București în sala nr. 130.

Publicul participant va fi provocat la o discuție despre imaginație, originalitate și surse de inspirație în literatura modernă, încercând să descoperim împreună “ingredientele” necesare creării unor lumi imaginare memorabile și ale unor personaje emblematice pentru cultura universală.

Alături de studenții Universității, invităm și publicul interesat de literatură și fantastic la dezbaterile susținute de invitații noștri:

Jur. : scriitor de literatură fantastică, critic literar, autorul volumului de colecție Ceasul fantasmelor (ed. )

Prof. Univ. Dr. : scriitoare, autoarea volumelor Regatul sufletelor pierdute și Ascensiunea stelară (ed. Crux Publishing)

: scriitor, publicist și editor, autorul volumelor Anotimpul pumnalelor și Jocul necromanților (ed. Crux Publishing)

: editor șef Crux Publishing, coordonator al colecțiilor Sci-Fi și Fantasy din cadrul editurii

Fidelă misiunii sale de a promova literatura română contemporană și de le oferi cititorilor ocazia să descopere autori români premiați național și internațional, editura Crux Publishing este onorată să vă invite la acest – primul dintr-o serie ce se va adresa studenților din București și din țară. Vă așteptăm, așadar, joi, 3 noiembrie, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, în sala 130, începând cu ora 16.00.

Pentru mai multe detalii despre editură, invitați și proiectele Crux Publishing, accesați www.cruxed.ro

 afis-eveniment-universitatea-cantemir

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.