„Final Frontier” Târg de carte SF & Fantasy, ediția a V-a

În week-endul 2-3 aprilie în București are loc  a cincea ediție a singurului târg de carte SF & Fantasy din țară. Fanii genului, dar și cititorii înfocați sunt așteptați între orele 11:00 și 19:00 la Connect Hub (B-dul Dacia nr 99, la Piața Spaniei).

Ediția din acest an a fost pusă la cale ca pentru un atac extraterestru: cu toate elementele pe care le așteptați dat și cu evenimente, happeninguri și invitați surpriză.

Publicul este așteptat să-și întregească colecția de cărți SF & Fantasy de la edituri precum Nemira, Paladin, , Crux, Tritonic, dar și să îndrăzneascăi să exploreze lumile fantastice în limba engleză cu volumele aduse de Books Express.

Romanele grafice și benzile desenate vin de la HAC!BD, The Walking Dead și LEX Shop. Pasionații de board games sunt așteptați la standul Red Goblin.

La Final Frontier și-au anunțat prezenta Cavalerii Jedi, Darth Vader, dar și Kylo Ren. Nu au fost uitați cei dornici de acțiune pentru care organizatorii au pregătit de scriere creativă și de benzi desenate.

Pentru detalii: Final Frontier.ro și Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți.

Când: 2-3 aprilie 2016

Unde: Connect Hub (B-dul Dacia nr 99, la Piața Spaniei)

Program: 11:00 – 19:00

Eveniment marca Bookblog.ro

Afis Final Frontier 2016

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.