„Atât de bine” cu Adrian Berinde în Tribute

După un an de la lansarea albumului „Atât de bine”, Adrian Berinde revine în clubul Tribute din București cu un nou concert.

adrian berinde tribute iunie 2016
În ciuda personalității sale enciclopedice (pictor, muzician, poet, regizor), Adrian Berinde este o figură discretă, fiind rezervat și selectiv în apariții publice. Muzica și poezia sa sunt o căutare permanentă a adevărului, a Luminii și a Întunericului din ființa umană, o invitație la introspecție, meditație și autocunoaștere și, de aceea, se adresează unui public evoluat și educat, pregătit să facă saltul spre un alt nivel de conștiință.

Duminică, 19 iunie 2016, începând cu ora 20:30, Adrian Berinde va urca pe scena însoțit de Jimi “EL” Laco (chitară, vioară), Geza Grunzo (piane, claviaturi, sintetizatoare), Luci Stein (bass), Claudiu “NAȘU” Purcărin (tobe) și Teodora Calagiu Garofil (backing vocal).

Biletul de intrare costă 40 lei, iar în seara concertului în club vor fi disponibile și albumele „Atât de bine” și „Azil”. Partenerii media ai evenimentului sunt: Radio România Actualități, Radio România Cultural, Sport Total FM, Semne Bune.

Rezervări la tel: 0728 742 883

Dacă doriți să recitiți un amplu cu maestru Berinde, începeți de aici. A trecut 1 an, deja 🙂

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4.984 de abonați.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.