„Atât de bine” cu Adrian Berinde în Tribute

După un an de la lansarea albumului „”, Adrian Berinde revine în clubul Tribute din București cu un nou concert.

adrian berinde tribute iunie 2016
În ciuda personalității sale enciclopedice (pictor, muzician, poet, regizor), Adrian Berinde este o figură discretă, fiind rezervat și selectiv în apariții publice. Muzica și poezia sa sunt o căutare permanentă a adevărului, a Luminii și a Întunericului din ființa umană, o invitație la introspecție, meditație și autocunoaștere și, de aceea, se adresează unui public evoluat și educat, pregătit să facă saltul spre un alt nivel de conștiință.

Duminică, 19 2016, începând cu ora 20:30, Adrian Berinde va urca pe scena însoțit de Jimi “EL” Laco (chitară, vioară), Geza Grunzo (piane, claviaturi, sintetizatoare), Luci Stein (bass), Claudiu “NAȘU” Purcărin (tobe) și Teodora Calagiu Garofil (backing vocal).

Biletul de intrare costă 40 lei, iar în seara concertului în club vor fi disponibile și albumele „” și „Azil”. Partenerii media ai evenimentului sunt: Radio România Actualități, , Sport Total FM, Semne Bune.

Rezervări la tel: 0728 742 883

Dacă doriți să recitiți un interviu amplu cu Berinde, începeți de aici. A trecut 1 an, deja 🙂

Lasă un semn

comentarii

Oferă și tu SemneBune: Asociația AdLittera

Redirecționază până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău financiar! Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
Revista SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.