ART for KIDS – Concert caritabil HARA

Ieșenii sunt invitați pe 25 Martie, de la ora 20.00, în Underground The Pub, la un cu scop caritabil, susținut de Trupa și organizat de Clubul Rotaract .

Programul serii anunță un spectacol de senzație în cadrul primei ediții a evenimentului caritabil „”. Membrii trupei vor cânta piese precum „Totaya Ye”, „Muro Shavo”, „Ce ți-aș face” și multe alte hituri.

Fanii trupei HARA sunt invitați să le fie alături artiștilor preferati, să asculte melodiile de suflet, sa se bucure și să danseze pe muzica lor. Este garantată experiența muzicii live, mai ales că este însoțită de un gest caritabil.

Scopul organizării proiectului „” este de a sprijini copiii aflați în Centrul social- educativ pentru persoane cu dizabilitati Galata.

Fondurile strânse în urma vânzării biletelor, cât și în urma donațiilor personale, vor fi îndreptate către copiii cu nevoi speciale din cadrul centrului.

INTRARE: 30 lei

INFORMAȚII:
Georgia – 0774522168

REZERVĂRI:
Underground – 0735004001

Biletele pot fi achiziționate de la: UNDERGROUND sau la telefon 0774522168

Pentru informații, declarații, interviuri sau alte detalii, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu interes reacții/feedback pentru a le promova pe pagina evenimentului.

PARTENERI:
Underground, Rotary , 4u, Dedalis, Asociația Contour, Hotel Bellaria și Hotel Unirea.

Parteneri MEDIA:

Ziarul de Iași, IasiFUN, Evenimentul Regional al Moldovei, Asociația Studenților Jurnaliști, TeleM, Semne Bune, Radio România Iași, Suplimentul de Cultură, Agerpres, Studpass, AltIași, inoras.ro, Iașul Cultural.

afis concert HARA 3+media

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.