„Timpul” cu supliment pentru film, la Bookfest 2015

Se lansează suplimentul revistei TIMPUL, dedicat festivalului , ediția a VI-a

Suplimentul conține interviuri, reportaje și relatări din cele cinci seri de festival de la Iași

Festivalul TIMPUL, care s-a desfășurat la Iași, între 6 și 10 mai, a adunat în jur de 5.000 de ieșeni la filmele difuzate sub genericul „reconstituirea”. Festivalul din acest an i-a fost dedicat actorului George Mihăiță, iar alături de actor, la Iași, timp de două zile, au fost Ileana Popovici, Vlaimir Găitan, Irina Nistor. Cu două zile dedicate filmelor în care George Mihăiță a făcut roluri extraordinare, continuate apoi cu filme românești din toate timpurile, Serile Filmului Românesc TIMPUL au stârnit emoții și au readus în fața publicului de toate vârstele, actori, după 47 de ani au 30 de ani de la întâlnirile de pe platorurile de filmare.

Cu ocazia festivalului, revista de cultură TIMPUL a oferit spațiu editorial unui supliment dedicat festivalului. Interviurile, reportajele și relatările din cadrul festivalului sunt realizate de către membrii Asociației Studenților Jurnaliști din Iași, sub coordonarea redacției TIMPUL.

***

Revista se lansează astăzi, 21 mai, la Bookfest, în cadrul evenimentelor Adenium și TIMPUL. Evenimentul îi are ca invitați pe Daniel Cristea-Enache, Emil Hurezeanu, Radu Vancu, George Bondor, Claudiu Komartin, Daniel Șandru. Dezbaterea va fi moderată de . De asemenea, publicația poate fi achiziționată din centrele de presă Inmedio din toată țara, precum și din rețelele Cărturești, Librarium.

sfr_TIMPUL

Lasă un semn

comentarii

Oferă și tu SemneBune: Asociația AdLittera

Redirecționază până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău financiar! Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
Revista SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.