Talk to the Bomb

Unele veri petrecute în Vama Veche rămân în istorie ca adevărate tripuri inițiatice – se întâmplă povești pe care n-ai cum să le uiți, întâlnești oameni care-ți modifică cursul vieții, asculți muzici care te vor bântui în timp.

 este povestea unui triunghi amoros născut pe plaja din Vama Veche în vara lui 2001, este dramatizarea uneia din miile de povești de dragoste care au început acolo, pe nisipul din Vamă. Povestea Sașei (Grațiela Bădescu), a lui Alex (Alex Fifea) și a Voinicului (Dan Lupu) este obsedantă, ca o melodie tare ascultată pe repeat. Destinele celor trei se intersectează în umbra amenințătoare a unui 11 septembrie care încă nu s-a întâmplat. Și restul e literatură.

 “este o poveste despre pierderea inocenței, despre maturizare, despre revelații care te agață seara la o bere și apoi te urmăresc ani întregi. Este un spectacol în care mizăm pe contopirea cu publicul” (Rucsandra Pop, autoarea textului)

Text: Rucsandra Pop

Regia: Lala Misosniky

Distribuție: Grațiela Bădescu, Alex Fifea, Dan Lupu

Unde: Godot-Cafe Teatru, sala SubScenă

Când: Sâmbătă, 28 martie, ora 19.00

Preţ bilete: 20 lei

Rezervări: 0736 414 244 sau 021 31 61 682.

TALK TO THE BOMB este o producție lorgean theater & Hydra Society 

Pagina de Facebook a spectacolului poate fi accesată aici.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.